| denisTiky a întrebat:

Hey! Am un pc, stiu e slab, dar aveam acum un an sau cam asa intr-un joc 101 FPS. Iar de la o vreme am observat ca nu mai am nici 80FPS, cam 60-70... De la ce poate fi? Nu am instalat alte programe sau ceva, tot asa este, am pus windows 10 (aveam 7) in speranta ca o sa se miste mai bine, dar nimic. Au "imbatranit" componentele?

5 răspunsuri:
| skull12 a răspuns:

Salut, si eu am patit la fel, poate fii si de la componente, dar ar fi bine sa te intorci la win. 7 pentru. cu cat ai componentele mai "batrane" si tu fortezi sa ai win. 10 va merge mai... dar poate fii si de la unitate(poate fii prafuita), poti sa te duci la un service sa ti-o curete daca nu te descurci. Multumesc!

| denisTiky explică (pentru skull12):

Nu e praf inauntru, doar pasta de pe prcesor nu am schimbat-o de mult, ce pasta mi-ai recomanda si cum sa o aplic? Un punctulet/linie mica sau sa intind eu pasta pe toata suprafata procesorului?
Am auzit ca windows 10 se descurca mai ok in gaming si de aia.

| skull12 a răspuns (pentru denisTiky):

Nu prea conteaza pasta termoconductoare, conteaza cum o pui, ar fi bine sa o intinzi&aplici pe tot procesorul... dar fii atent sa pui un strat subtire de pasta pe procesor. daca pui mai multa pasta intr-un loc impiedici transferul termic, adica il izolezi.dar procesorul este piesa care se incalzeste ft. repede si de aceea iti v-a trebuii un cooler destul de bun.

| skull12 a răspuns (pentru skull12):

Dar poate fii si de la ce joc te joci, daca te joci un joc mai nou, normal ca nu o sa mai ai acele fps-uri.

| denisTiky explică (pentru skull12):

Nu, e vorba de samp (gta san andreas multiplayer) nu e nou deloc (((=