| sunmiley a întrebat:

Hey! De ceva timp ma joc Zoomumba pe internet si am trecut recent nivelul 10.
M-am bucurat enorm, asa ca am decis sa "redecorez" zoo-ul meu prin a baga tot in inventar si a rearanja locurile habitatelor.
Marea mea problema acum este: am pus pavajul, ca sa formez strada, dar ce credeti?:tot, absolut tot avea un semn de fulger si cand dadeam scroll-over, imi spunea ca nu e conectat la strada. Cum ar trebui sa fac sa ini revina zoo-ul la normal si tot sa fie conectat? Mentionez ca habitatele sunt peste tot langa pavaj...sad

Răspuns Câştigător
| Ashadow a răspuns:

Hmm,ai incercat sa te deconectezi si sa intri iar, dupa ce ai rearanjat? Ca un fel de restart, stiu, e o idee cam stupida, dar si mie mi s-a intamplat si s-a rezolvat cand am incercat asta laughing

9 răspunsuri:
| sunmiley explică (pentru Ashadow):

Mersi, dar am niste experienta cu computerele si internetul, de pe la 6 ani stiam ft. bine sa rezolv probleme de genu (am invatat de la tata). Mi-am restartat laptopul intre timp de cel putin 10 ori, am intrat pe joc de vreo 20 si ceva de ori si nimic. Sa moara veverita verde daca stiu ce sa fac...

| Ashadow a răspuns (pentru sunmiley):

Oh,scuze,chiar ca e ciudat...

Mda stiu, si daca eram level 3-4, zic chiar 5 sau 6, imi faceam un alt cont, dar 10....Si pe deasupra am si toate premiile de la, psst, cum ii spune, roata aia in care luai premii cu baloane pe care le doborai cu un nr. de sageti zilnice, etc. N-am cum sa-l las asa...

Haha, chiar sunt retarda laughing. Straduta mea principala facuta din pavaj nu era legata de strada de la poarta de intrare, si eu nu am vazut laughing. Hai ca sunt tare despteapta laughing)).

laughing tare faza

Mie imi zici
laughing rolling on the floor

Uh,dar pentru ce mi-ai dat funda? Nu o meritam blushing

Si ce ar fi trebuit sa fac cu ea? Sa o arunc la caini? laughing

Sa o lasi in pace sa-si traiasca viata laughing

Întrebări similare