| andrecutie a întrebat:

Hey imi poate explica cineva ce e exact consola wii.De asemenea mar mai interesa daca pot juca "just dance" pe ea si daca merge si la alt tv in afara de LCD.Si daca aveti console sa-mi spuneti daca merita happy

Răspuns Câştigător
| ゼロの a răspuns:

Pai, consola Wii de la Nintendo, este o consola a carei maneta nu are fire ce se conecteaza la ea. Acea maneta numita wii remote functioneaza prin bluetooth si infrarosu si arata ca o telecomanda. Poti juca Just Dance. Merge la aproape orice tv. Eu am consola si este foarte buna daca vrei sa slabesti (eu am slabit 10 kg in cam 2 luni), cu un joc Punch-Out, cu box. La majoritatea jocurilor nu trebuie sa apesi doar pe butoane cum faci la PlayStation, ci trebuie sa te misti, de exemplu la Punch-Out (joc despre box), trebuie sa lovesti oponentul cu pumnii tai(in care tii acea telecomanda) sau poti juca golf, baseball, bowling, scrima si multe alte jocuri la fel ca in viata reala. La Just Dance trebuie sa dansezi ca si tipul din imagine, dar banuiesc ca stii deja asta. Eu spun ca merita sa iti iei aceasta consola, daca vrei sa pierzi cateva kg sau daca vrei sa te distrezii cu prietenii, fiindca daca te joci doar tu, parca nu este la fel de distractiv.

1 răspuns:
| andrecutie explică (pentru ゼロの):

Sincer de asta vreau sa-mi iau laughing sa mai slabesc ceva si ma gandeam ca la just dance cum dansezi dupa ala, faci miscarelaughing oricum multumesc de mesaj exact ce trebuia sa afluhappy