| PerfectMan_Andreyutzu_1993 a întrebat:

am 10 ani sa va rog sa ma ajutati! Am un laptop Dell inspiron m5030 cand vreau sa joc de exemplu:counter strike, prototype2 sau metin2 mi se inchide laptopul instantaneu si chiar se supra inclazeste, din pacate. Va rog cat mai repede! Pentru cel mai bun raspuns dau funda!

Răspuns Câştigător
| 7Roby7 a răspuns:

Poate fi din diferite cazuri:
1. Exemplele de jocuri care le-ai dat sunt foarte greu de gasit fara virusi.Plus ca pot fi hackate.De exemplu, Counter Strike e un joc cunoscut pentru versiunile lui free pline de virusi si hackuri extrem de periculoase pentru calculator/laptop, iar Metin2 in cele mai multe cazuri prima lor varianta de download pe siteul lor official nu merge.Probabil ca aceste jocuri au ceva probleme tehnice(intentionate de admin sau facute fara sa vada, din greseala) si iti inchid calculatorul.In acest caz iti propun sa stergi acele jocuri pana nu iti inchide laptopul definitiv.
2. Poate ca laptopul tau are probleme tehnice.Incearca sa il duci la un control la un expert in calculatoare/laptopuri si sa alfi ce problema ar avea.In caz contrar, daca e nou il poti da inapoi si sa primesti altul de unde l-ai comandat(dupa 30 de zile nu mai poti face asta).
3. Poate ca laptopul care il ai nu poate suporta incarcarea acelor jocuri.In acest caz nu mai ai ce face decat sa cauti o alta varianta de joc sau sa cumperi un alt laptop.
Sper ca ti-am fost de folos. happy

13 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Proprabil laptop-ul tau nu suporta jocurile urmatoare sau poate sunt virusate.
Incearca un antivirus sau le iei dupa alt site.

| ExEquTeR123 a răspuns:

Stiu eu problema deci fi atent ce windows tiai bagat ca mai e si asta o problema adica odata mi-am bagat windows xp sp2 si nu-mi mergea nimic si l-am facut sp3 si mi-a mers deci windows fratelo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii atent aici, lasa-i pe astia! Intoarce laptop-ul si desfa cutia de sub el si uitate la processor, e acolo un ventilator mic care se invarte, el tine sistemul in functiune, vezi daca se invarte si lasa laptop-ul desfacut jos sa traga mai mult aer asa fac si eu am avut problema asta!

| 1oarecare a răspuns:

Ce windows ai? Daca ai XP, add octav.simion happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PerfectMan_Andreyutzu_1993):

Frate, acum am probleme cu tastatura la laptopcrying. Nu-mi merg literele R, Y, K, L si ENTER. Ma poti ajuta? crying(

anonim_4396

Nu pot, orasul e departe si n-am bani sad

anonim_4396

Acer Aspire