| AlissGautier a întrebat:

sad Am nevoie urgent de ajutor.Dar sper sa nu va fie lene sa cititi sad. Contul meu de facebook si al surorii mele au fost inchise,dar nu stiu de ce sad, dau fundita pentru cel care imi da un raspuns bun.Deci cand ma loghez,imi da asa >---,,Your account has been temporarily locked because we have detected malicious software on your computer. Malware is malicious software that tries to access your personal information, slows your connection, and could cause other problems when you use Facebook. Your computer can become infected with malware when you click or share spammy links."... si dupa ce dau continue,imi da >---,,To get help removing the malware, click Continue. Once the malware is removed, you can log in to your account.". Si imi da sa descarc ceva,nu am idee ce este, dar tot nu merge crying. Ce sa faaac? Heeeeeelp!

6 răspunsuri:
| YaLy a răspuns:

Pai... am eu o teorie... Facebookul trebuie activat printr-o adresa de mayl de exp: Anonim@yahoo.com sau Gmail. etc de cat timp nu ai mai intrat pe adresa de mess pe care ai facebookul? daca ai peste 5 sau 6 luni iti blocheaza messul si automat si facebookul.Practic iti trebuie cuvintele de siguranta pe care ti le pui cand creezi o adresa de mayl pentru ati recupera messul si facebookul. big grin sper ca ti-am fost de ajutor.

| HardCore7750 a răspuns (pentru YaLy):

Nu vezi ca scrie ca e blocat temporar

| HardCore7750 a răspuns (pentru YaLy):

Pai daca scrie ca e blocat temporar, inseamna sa astepti pana se deblocheaza, poate ati postat ceva ilegal
O zi buna.

| AlissGautier explică (pentru YaLy):

Pai,mai intru cateodata pe adresa de mail pe care am introdus-o acolo sa vad ce am pe mail si erau chestii de pe facebook si reclame.Nu poate fi din cauza adresei de e-mail straight face.

| YaLy a răspuns:

Atunci ai postat ceva ilegal...
nu stiu nu am facebook

| AlissGautier explică (pentru YaLy):

N-am facut asa ceva straight face