| Belodrakit a întrebat:

Hey TPU..Am un calculator de 4 gb ram, procesor Intel-core 3, 4 ghz, placa video 2, 5gb nVIDIA geforce 210. As vrea sa stiu daca imi merge gta 5 cand apare pe, pc... Eu am sistem de operare de 32... El cere 64..Trebuie sa imi schimb windows-ul cu altul de 64?

Va Multumesc! happy happy

Răspuns Câştigător
| YoChriss a răspuns:

Salut! Ai aici cerintele de sistem pentru GTA 5 pc: http://www.game-debate.com/....../index.php Mai in josul paginii poti pune procesorul tau, placa video, apoi si ramii. Vei primi rezultatele pe 2 tabele si poti alege sa vezi cum o sa ruleze pe maximum sau pe minimum (sub acele tabele cu game line si celalalt, poti vedea ce performanta vei avea). Cred ca ar fi bine sa iti pui Windows7 pe 64. FUNDA?

5 răspunsuri:
| StalkerSoul a răspuns:

Daca procesorul tau nu are macar 2 nuclee nu iti merge!
Pune windows-ul pe 64, de ce il tii pe 32.

| KodrutZ a răspuns:

Probabil nu o sa mearga din cauza placii video, lasa sistemul de operare...

| BlackNinja a răspuns:

Nu cred ca sistemul de operare te va incurca, ci placa video.Cu placa asta video nu cred ca o sa iti mearga deloc.

| Belodrakit explică (pentru YoChriss):

Mersi de ajutor... Dupa proces mi-a zis ca pot sa dau grafica la 1280x1024. Dupa ce am pus si ramii mi-a aparut un tabel CPU-95% GPU-7% RAM-67%... Imi va merge? happy

| YoChriss a răspuns (pentru Belodrakit):

GPU doar 7%? Inseamna ca nu va merge... acea rezolutie inseamna ca iti va arata cat de bine va rula jocul cu acea rezolutie si ca sa o schimbi iti trebuie cont. (cu cat rezolutia este mai mica, cu atat un joc se va misca mai bine). Poti tine minte acest site cand cauti cerinte de sistem pentru alte jocuri.