| anonimguy3 a întrebat:

As avea o intrebare: Pana cand se vor mai lansa jocuri de PS3/Xbox 360? Avand in vedere ca au aparut next gen consoles, ele vor fi pe plan principal in marketing deci...

Va intreb pentru ca as vrea sa imi iau un PS3 super slimb 500gb ca sa ma joc gta 5, dar nu stiu daca se merita. Daca nu se vor mai face jocuri de ps3 eu ce fac, de ex assassin's creed unity nu va fi pe ps3 si xbox 360 ci doar pe ps4, xbox one si pc, si eu as vrea sa imi iau ps3 si pentru alte jocuri nu numai pentru gta 5.

Eu sunt un adept al gamingului de pc, dar as vrea si o consola, pentru ca pc meu e de gaming cat de cat dar deja nu cred ca mai duce jocuri din 2014, abia am jucat thief 4 pe mediu cu 30 fps.

Deci voi ce ziceti? Sa imi iau sau nu ps3 acum, si cand nu va mai fi nimic de el sa il vand si sa imi iau ps4?

Desi nu cred ca peste 1-2 ani cand ps3 nu va mai fi pe piate se va mai cumpara. PS3 si xbox 360 vor deveni ce au devenit si PS2 si Xbox normal sau vechiul xbox de dinainte la 360, oale si ulcele si urmatoarele console vor domina gamingul 5-6 ani.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai banii aia care vrei ps3 bagi in pc, ce asa greu, schimbti tot, placa de baza, cpu, gpu ram etc. si faci unu calumea sa te duca jocuri bune
jocuri pentru xbox 360 si ps3, numai apar pentru mult timp, anul asta si max si celalalt si gata. AC uniti iese si pe 360, dar jocuri ca batman arkham knight (sau cum se scrie) care apare anul asta deja gata numai apare pe last gen. si tot asa.
si eu am 360 dar de ceva timp imi strang bani, si in putin timp imi permint un pc calumea si de gta5 (cand va iesi ) si tot asa, nu se merita sa iei ceva last gen daca nu iti plac jocurile vechi.

11 răspunsuri:
| 0752044960mama a răspuns:

Salut! Vreu sa te infomez ca consolele ps2, ps3 se strica repede. Xbox one nu trebuie sati ei deoarece se strica foarte repede cdroom(locul unde se baga sidiul) si eu iti recomand xbox 360 pentru ca gta 5 este si pe xbox 360 si daca vrei poti sati ei si Kinect e mai fain asa, dar sa stii ca nici consolele Sony nu-s rele.SONY e la fel ca XBOX 360. Funda?

| anonimguy3 explică (pentru anonim_4396):

Imi plac, am jucat toate jocurile de pana acum aparute in afara de crysis 3, dar as vrea si o consola. Nu stiu ce sa zic, eu as vrea ps3 acuma doar pentru gta 5 pentru ca nu apare anul asta ci sigur apare in 2015 pe pc... Dar ma gandesc ca nu fac nici un profit, daca nu vor mai aparea jocuri si pentru vechile console.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimguy3):

Pai daca ai pc bun lasa consola, tine banii pentru gt5, apare acum watch dogs, foarte bun jocul, la fel ca gta, open world. si mai sunt atatea jocuri calumea, sa vezi la E3 cate o sa apara
strici banii degeaba pe consola

Pai cum am mai spus pc meu numai face fata la jocurile de acum, abia am jucat thief 4 pe mediu cu 30 fps, si panarama de daylight nici nu imi merge pentru ca placa mea video nu are dx 11, are dx 10.1. Eu m-as gandi sa imi inbunatatesc pc, dar parca as vrea si o consola firar mama ei a dracu rolling on the floor. Vreau sa vad senzatia aia de a te juca din pat sau fotoliu, cand te scoli dimineata sa te joci din plapuma un joc acolo xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimguy3):

Da nu te duce capul sa cumperi o maneta pentru pc? e aceeasi chestie.de aia zic sa bagi banii in pc, cumperi si o maneta si gata, parca aia avea consola, numai ca se vede mai calumea

| ChrissD a răspuns:

Eu am gta 5 pe ps3 slim si este super tare sa joci pe online.oti recomand mai bine un psp mentru ca este si portabil si este si bun.

E o idee, in fine iti multumesc ca mi-ai raspuns la intrebarea principala, adica pana cand vor aparea jocuri pe consolele vechi. Sunt curios cum va duce un ps3 watch dogs, dar o sa vedem ce mai poate... happy

| anonimguy3 explică (pentru ChrissD):

Da, dar cand te gandesti ca deja din anul asta numai apar jocuri pentru ps3, nu te face sa te simti prost cand te gandesti ca daca nu ai pc de gaming va trebuie sa iti cumperi, daca ai si nu e destul de bun va trebuie sa il inbunatatesti, sau daca esti fan al gamingului de console, ca iti va trebuie o consola noua. happy

| ChrissD a răspuns (pentru anonimguy3):

Nu este adevarat ..mai apar jocuri pentru ps3 pana in anul 2016.

| anonimguy3 explică (pentru ChrissD):

Nu e adevarat, si nu iti raspund doar pentru ca Endoryus mi-a raspuns, dar deja jocuri gen AC Unity sau Batman Arkham Night numai apare pe consolele vechi. sad Ma mir ca mai apare Watch Dogs pe PS3, sunt curios daca il poate duce in high, dar nu cred or cat de nou nout ar fi...

| Fustos_Robert_1989 a răspuns:

Vreau sa mi updatez jocul