Placa video este destul de slabă.
Din cauza ei, de abia vei scoate 30-40 cadre pe secundă cu toate setările pe minim și rezoluția HD, care totuși nu e chiar așa rău.
Să înțeleg că ai cumpărat acel Xeon modificat și s-a potrivit pe placa ta de bază? Dacă da, atunci e super, tocmai ai făcut o alegere inspirată.
De ce toti aveti plci video pe ddr3, nimeni nu intelege ca placile video pe ddr3 sunt extrem de slabe si mai mult de un loc, cs go si altceva nu puteti sa jucati? Daca vreti sa jucati jocuri ca gta v, battlegrounds luativa pe ddr5 uite un ex
https://altex.ro/......222-07-20g
Am zis la P.S ca nu vreau sa aud critici! E un sistem slab care nu poate obtine frameuri multe un jocuri ca GTA V cu timpul o sa imi cumpar si o placa video noua si buna, adica o sa iau un gtx. Dar momentan placa video care o am am cumparat-o de o luna si isi face treaba de minune.
Te referi la gt 710? Cred ca isi face treaba bine pe net si aplicatii in jocuri nici un caz
40-50 cadre pe secundă cu setări minime-medii și rezoluția FullHD.
Nu stiu cat ai scoate, dar cu siguranta mult mai multe fps-uri decat un gt 710
Cum adica "si s-a potrivit pe placa ta de baza?". Putea sa nu se potriveasca?
Da. Sunt plăci de bază ce nu suportă orice procesor Xeon. Sunt și plăci de bază ce nu suportă procesoare Xeon, indiferent de ce versiune de BIOS îi pui.
Pai eu am placa de baza Gigabyte GA G33 DS3R. Il suporta?