Depinde de cat ai grija de el, nu cred ca exista o "viata" pentru acesta. Primul meu laptop Toshiba m-a tinut 7 ani. Bateria lui s-a dus dupa 4 ani si apoi numai in priza il tineam. Il foloseam aproape zilnic si intens.
Al doilea laptop Asus, bateria a cedat dupa 2 ani si numai in priza sta, desi ca laptop este ok.
Si eu am un ASUS si trebuie sa ii schimb bateria.
Depinde si cate ore il folosesti pe zi, orice componenta se incinge, suprasolicita, si se poate umfla un condensator dupa placa de baza, placa grafica, HDD, ETC,
Daca as schimba bateria laptopului m-ar costa cat nu mai face al meu, pentru ca bateria mea nu este detasabila, este cu
tot cu carcasa de la laptop.
Buna AnimeLover95 depinde laptopul dupa cum este folosit si ingrijit adica daca tu il folosesti normal iti poate trai chiar si 15-120 de ani acum in colo insa daca nu il ingrijesti cand ma refer ca nu il ingrijesti ma refer ca nu l cureti de praf la cooler sau sa ii schimbi pasta termo-conductoare ce incalzeste proccessorul daca ai ingrija foarte mult de el te va tine foarte mult timp! CU mare placere
Laptop-urile sunt facute sa se strice!(pentru ca oamenii sa dea iar banii ca prostii) si da, depinde la ce-l folosesti Sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: