| Cosminul123 a întrebat:

HEY TPU,mooooorrrrrrr sad nu mai pot,efectiv nu mai pot,NU MAI POT INTRA PE CONTUL DE CLUB PENGUIN,SI CRED CA MI SE VA BANA,nu mai pot, il am din 2010, iubesc contul asta,am multe stampile deala,am facut toate misiuniile epf,am facut multe chestii pe cont,nu mai pot,iubesc contul acela,sper sa nu se baneze,dar sunt in prag sa se baneze,nu mai pot,iubesc extrem de mult acel cont,e a doua mea viata :'(, aveam multe haine(deblocate) dar nu mi se baneaza de la alea, prostia e ca m-am facut member de pe un site, mai am 5 zile, si posate pestee alea 5 zile mi se va bana,daca mi se va bana forever,nu stiu ce fac,nu mai pot,si nu,nu vreau alt cont, nu va mai fii la fel sad, azi am 1920 de zile,si dupa cum am mai spus,am muncit la el mult,e ca si copilul meu acel cont,il iubesc prea mult,nu vreau sa se baneze sad, imi amintesc TOT ce am facut pe acel cont,TOT imi amintesc, deci nu stiu ce voi face daca se va banna, dar sunt in prag.MA ajutati va rog!

2 răspunsuri:
| CatalinFTW a răspuns:

Solutia? Daca vei primi BAN, va trebui sa te maturizezi laughing Lasa "Club Penguin" sau cum se numeste si treci la altfel de jocuri pe care le poti juca online : Fifa, Counter Strike, League of Legends, Dota 2 si lista poate continua happy

| Cosminul123 explică (pentru CatalinFTW):

big grin problema e ca am suflet de c8cil big grin