| dante112 a întrebat:

pentru ce-i care joaca farmerama am citit ceva pe forum de genu cash for action si am iteles ca primesc mamudele pentru reclame sau ceva de genu ma puteti lamuri si pe mine?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles este o actiune unde primesti MD. Este un toolbar, care trebuie instalat. Nu stiu sigur like-ul de unde il poti lua. Si pe zi ce trece, pentru actiunea pe care o faci, adica ce ti se cere sa faci (toolbar-ul iti va da comenzile ce trebuiesc facute) vei primi un numar anumit de MD. Am si citate sigure ca sa fie mai cu multe explicatii:
Citat de la Adelina40: Buna! Va deranjez si eu cu o intrebare:cum pot afla sigur daca urmeaza sa priemsc mamudelele? Eu am instalat toolbar-uri si m-am uitat la niste videoclipuri.mai multe lucruri...si acum nu stiu daca le-am facut bine si nu vreau sa stau si sa astept degeaba! Sper sa imi raspunda cineva! Multi pupici si noroc mult sa aveti!

Citat de la xelaalex:
Confirmarea ca ai primit mamudelele o vei primi in joc după un timp de la accesarea ofertei. Timpul variază de la oferta la oferta. Aseară am văzut si eu un filmuleț si după 15 minute mi-a venit mesajul ...deci funcționează

Acestea sunt de la persoane care participa si sunt cele mai recunoscute. Deci despre asta este vorba. My User for Farmerama: komy. love
my User ID:17352061
LVL Farmerama: 63
LvL Bahamarama:13

| dante112 explică:

Si tu ai reusit sa primesti vreodata mamudele de la cash for actions?