| DanutBanut a întrebat:

ziceti-mi si mie jocuri tari gen Minecraft sau Call of duty 4 care sa fie si miltiplayer si sa mearga pe aceste cerinte de sistem:
Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 GHz
Ram:1 GB
Placa video:Nvidia Geforge 6200 TurboCache

5 răspunsuri:
| UtilityHelper a răspuns:

De genul minecraft: exista Hexxit. Este minecraft, decat ca are diferite moduri care il alcatuiesc: mobi noi, labirinturi, arme noi, etc.(exista si servere online, dar e de preferat sa joci cu prietenii pe serverul tau.)
Ai mai putea sa joci Fifa, Torch Light(nu stiu daca o sa iti mearga)(merge jucat si online, dar si cu prietenii cu un program numit Tunngle)

| DanutBanut explică:

De Hexxit stiu si Torch Light nu-mi prea place vreau un joc care sa ma tina in extaz si Fifa nu-mi prea place mai astept raspunsuri

| DanutBanut explică (pentru UtilityHelper):

De Hexxit stiu iar Torch Light nu-mi prea place, vreau un joc care sa ma tina in extaz sa nu ma plictisesc de el foarte repede si sa am ce sa fac in el ca in Minecraft.Mai astept raspunsuri

| UtilityHelper a răspuns (pentru DanutBanut):

Pai, ce sa mai zic... incearca Medal of Honor, Second ninja(un joculet mai simplu, dar foarte alert). Goat simulator(dar nu stiu daca poti juca cu placa asta.Eu am de 3.5 dar totusi imi merge greu)

| DanutBanut explică (pentru UtilityHelper):

Nu-mi plac jocurile dar daca stii jocuri gen s4 league sa-mi spui sau daca mai sti jocuri care sa fie mici dar tari sub 5 GB sa-mi spui.