Injustice 2 Destiny 2 FIFA 18 Call of Duty WW2 Horizon Zero Dawn
Minecraft Horizon Zero Dawn Paspatout
Sper ca te am ajutat. Funda?
Am aceeasi problema ca tine. nu mai stiu ce sa joc. noroc de CS: GO care ma mai salveaza dar uite... daca n-ai jucat joaca Splinter cell blacklist, batman arkham knight, Mad Max, Middle Earth Shadow of Mordor, Mirro's Edge Catalyst, Dying Light pe astea le am in pc si nu cred ca o sa le sterg... pentru ca sunt fainte toate aa si gta5-ul nici pe el nu-l sterg. acum mai am la descarcat si Just Cause 3 dar il iau asa de plictiseala ca nu mai am ce sa ma joc.
Nu-mi plac jocurile astea, imi plac mai mult jocurile gen Simulare,
Am jucat ETS2, FS, ATS, CCD,
Atunci asteapta Assassin creed origins ) Ce jocuri ti-a pus fata aia acolo, nici n-au aparut ))))) poti incerca battlefield, far cry, sniper elite 4, call of duty toata seria
Pai poti cumpara ultimul need for speed...e undeva la 70 de lei. merita iti tunezi masina cum o vrei. si asa din ce-am jucat mie cel mai mult mi-a placut burnout paradise, need for speed the run, blur. cam atat imi vin acum
Burnout paradise l-am terminat
Need for Speed the tun l-am jucat
Blur l-am jucat
Si. cred ca-mi cumpar ultimul NFS
Imi poti recomanda niste jocuri de simulare?
Pai aici depinde. cele mai bune simulatoare sunt cele legate de sporturi. cum e fifa, pes. dar ar mai fi Firefighting Simulator, Train Simulator 2017, Ships 2017. nu prea joc jocuri d-astea. practic si battlefield e un simulator de razboi ) asa ca poti incerca battlefield 1
Just Cause 3, e super. E open-world ca GTA, si multi zic ca povestea de la JC3 nu e cine stie ce, dar eu o ador.
marius22x întreabă: