| Crystysm a întrebat:

Imi merge gta 5 cand o sa apara pe pc-ul asta:

amd athlon II x2 2.91Ghz
2 gb ram
Nvidia GeForce 9600 1.2Gb

Răspuns Câştigător
| AlexShadow26 a răspuns:

Ai un pc bun dar na teapa GTA 5 nu apare pe pc din 2 motive RockStar nu mai fac jocuri pe pc dovada (Red dead redaption cel mai bun joc dupa gta 5 al lor) nu mai au programatori pentru pc si nici nu mai vor pentru ca piratieria e prea mare pe pc iar pe console e mult mai mica

6 răspunsuri:
| HeRmeSs a răspuns:

Da.

| lpavel a răspuns:

NU! Ai memoria video prea mica!

| OctaLoL a răspuns (pentru AlexShadow26):

N-ai de unde stii ca pe PC nu va aparea.Cei de la Rockstar Games nu au confirmat nimic, deci nu spune lucruri de la tine.Cat despre piraterie, s-ar putea ca Gaming-ul sa treaca pe Linux, unde pirateria este 0, mai ales ca OS-ul este gratuit.Am vazut undeva ca cei de la Rockstar Games fac o versiune de PC care trebuia sa se lanseze pana acum, dar au amanat sa lucreze la unele chestii probabil.

| OctaLoL a răspuns:

Cu aceasta configuratie nu o sa poti rula GTA V.Procesor nu prea bun, RAM prea putin, iar placa video cam veche.

| AlexShadow26 a răspuns (pentru OctaLoL):

Eu zic sa te uiti la anunturi mai recente de cand sa zis de GTA5 au anuntat direct ca e exclusiv console si acum serios zi tu cel mai recent joc lansat de rockstar pe pc... gta 5 a aparut deja pe xbox one si ps4 iar pe pc nu a aparut ia zi tu cum se explica asta si jocul e lansat de cv timp degaba te rogi sa apara pe pc si app dc ar trece gaming-ul pe linux adica serios zi tu cati au lansat cv pe linux ei sunt degaba pe piata oricine cu un pc bun care il foloseste pentru gaming nu ar folosi linux ala nu e pentru jocuri e mai mult pentru birou si sa arate mai bine desktopul

| OctaLoL a răspuns (pentru AlexShadow26):

...lol.In primul rand, GTA V nu a aparut inca pe Xbox One si PS4 si nici pe PC inca. Unii spera insa sa apara macar pe PC(eu de exemplu),iar cei de la Rockstar Games nu au zis ca este exclusiv pentru console,ci au zis ca momentan se axeaza pe versiunea de console pentru a face experienta cat mai buna, din asta reiese ca s-ar putea sa fie mai multe versiuni.Cei de la Rockstar Games au lansat mai mult jocuri exclusive pentru console din cauza pirateriei care se face pe PC, deci practic vanzarea ar scadea, de aceea s-ar putea sa trecem pe Linux, unde nu este piraterie si developerii pot sa-si lanseze jocurile pe PC.Linux-ul este chiar ok, se misca fluent si oamenii nu il folosesc doar pentru look, pe Linux se pot hosta si servere.
In al doilea rand, incearca sa te exprimi cat mai bine si evita greselile gramaticale, totusi...