| 123456FOREVER a întrebat:

Imi poate spune cineva storyline-ul din Battlefield 3. L-am jucat dar nu prea am inteles mare parte din joc

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Gh3oK1ll3r a răspuns:

Ma scuzi, Solomon era cel care vroia sa detoneze bomba nucleara rusa in NewYork si Paris pentru a razbuna Iranul, unde a fost armata Americana. Prin acele bombe, el vroia sa provoace un conflict global. Pe durata povestii, tu ai fost si de partea Americana si Rusa, Vladimir fiind prietenul tau cel mai bun. Cam despre acest conflict global este vorba in joc.

4 răspunsuri:
| Gh3oK1ll3r a răspuns:

Scurt, si la subiect.
In jocul acesta protagonostul este Blackburn, un puscas marin, care este la un interogatoriu in tot timpul jocului. Misiunile pe care le faci sunt de fapt ceea ce povesteste despre ce a facut inainte sa ajunga acolo. In final, este vorba despre faptul ca incearca sa-l prinda Vladimir, si sa-l opreasca sa explodeze bomba nucleara. Aceasta reuseste si salveaza tara.

| 123456FOREVER explică (pentru Gh3oK1ll3r):

As fi vrut mai multe detalii, de exemplu cine este Solomon sau de ce vrea sa se razbune

| TurboBlaster a răspuns (pentru 123456FOREVER):

Solomon Vladimir incearca sa explodeze bomba nucleara dar tu, Blackburn, membru in armata marina salvezi toata tara

| 123456FOREVER explică (pentru Gh3oK1ll3r):

Mersi happy