| Asta mica! a întrebat:

Imi spuneti va rog niste jocuri asemanatoare cu small worlds? adica jocuri cu lumi virtuale unde poti sa iti creezi un avatar sa fie online si gratis? cine da cele mai multe jocuri sau link-uri primeste funda!winking

Răspuns Câştigător
| veroniq a răspuns:

Http://secondlife.com/whatis/ - personajul creat de tine traieste intr-o lume virtuala (il vei duce la shooping, bar, cafenele... o sa descoperi tu pe parcurs ce trebuie facut)
http://jocuri.clopotel.ro/jZjbO5Y6/Virtual_Villagers/ - iti creezi o civilizatie...nu esti tu personajul principal, dar sper sa-ti placa.

23 răspunsuri:
| Mwhahahaa a răspuns:

Nu iti spuuun tongue

Nu sunt rautacioasa, dar sincer...Nu stiulaughing
Cauta si tu pe google... Poate gasesti... poatehee hee Rare sansebig grin

pa'pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici sunt mai multe http://ggb.ro/category/jocuri-online/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar mi-ar placea un nou joc Small Worlds

| axel007 a răspuns:

Pai este ala la care face si reclama metin2... am auzit ca ii fain

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe www.ecopil.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.jocurisimple.ro/

| Alessyaaa a răspuns:

Www.supersecret.com/iti creezi un avatar.pe parcurs vei primi un animalut si o casa.vei vedea.succes

| madalinzzz a răspuns:

Kanewa. un joc de tip second life. ai propria casa, mergi la cumparaturi, la disco dansezi, chestii din astea dar cel mai misto e ca jocul e 3d, sunt si romani. cateva sute happy. poti sa iti faci si propria nunta daca gasesti prieten/prietena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca gasesti fix jocul smallworlds pe hi5 doar daca ai daca nu ai hi5 intreaba pe cineva sa-ti faca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare va rog de unde imi iau masina si de unde dau sarut de pe secondlife ma ajutati var rog va multumesc mult

| Johanna_9281 a răspuns:

Ourworlds sau p facebook yoville

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu caut smallworlds dar in zadar iti pot spune unde l-am jucat eu dar pe internet explorer nu merge doar pe opera intri pe hi5, pe hi5-ul tau iar acolo scrie profilul meu prieteni jocuri etc. iar tu dai clik pe jocuri iar acolo sunt mai multe jocuri si vezi ca o sa apara small worlds cam atat pot spune succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu stiu am vazut si eu acel joc dar nu stiu daca logarile sunt pe gratis sunt sau nu imi spuneti si mie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Second life

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, axel007 are dreptate. Metin 2 e super fain! Am jucat si eu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac ai facebook caut youviile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stiu mai multe jocuri si insa ti le dau este unu Lady popular care de la inceput iti vei creea tu ochii nasul buzele etc.Si dupa ce ai terminat o sa te roaga sa scrii numele pe care vrei sa il ai in joc si dupa ce nume alegi poate chiar sa-ti dea si 9000, 000 de lei.In el poti sa iti cumperi haine sa iti faci prieteni sa iti personajul foarte frumos in asa fel sa iti de-a o cupa de aur.argint sau bronz. Poti chiar si casa Mai e unu imvu dar trebuie sa il instalezi e tot la fel, dar trebuie sa te loghezi pe google si scrii asa:imvu log in si acolo o sa-ti dea tie sa completezi de ex:cum te cheama in joc ce prenume ai parola.Mai este vSide care si asta se instaleaza si e tot la fel.Luna online si asta este la fel te lupti cu niste monstruleti in asa fel sa-ti crediti levalul fii atenta in joc daca apesi tasta r ai sa vezi ca cadouri ai primit de la Luna online iti da chiar si haine si arme chiar foarte bune. Dar daca vrei haine cumparate de tine trebuie sa treci in alta lume adica in lumea care te da el sus de tot in stanga te va arata pe tine cum arati ma rog si iti va da acolo levalul viata puterea si banii.Si daca te lupti cu un monstrulet si te omoara o sa-ti apara ce va acolo si sa dai ok numai daca monstruletul ala a plecat si ti-a revenit si viata si mai stiu unul Fermarama te loghezi si iti faci o ferma iti dau ei acolo instructiunile iti faci si prieteni asta e tot ce stiu sper sa te distrezi

| Dana_6636 a răspuns:

Este unul Lady popular care e foarte frumos iti creezi singur/a avatarul si iti spui cum vrei sa te cheme in joc pe urma dupa ce dai enter iti va zice sus in stanga cati bani ai! Din bani poti sa-ti creezi caracterul si sati-l faci foarte frumos adica cum vrei tu. Daca lui Lady popular ii place de tine s-ar putea sa-ti dea o cupa in joc ca de exemplu:cupa de aur, argint sau de bronz. Poti sa te duelezi cu alte fete prin frumusete si sa castici o vila sau chiar mai multi bani poti sa-ti faci si prieteni!

| DarkDevilClaudya a răspuns:

DragutzZ,e Foarte simplu...IMVU il descarci si e superbig grin

| AmELiA100000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar unde poti sa gasesti jocurile

| lidiuta a răspuns:

Incearcale pe astea : imvu, lady popular

| biancapfff a răspuns:

Http://rochiipantofisivintage.blogspot.ro
postari noi (aproape) zilnic!
te astept cu drag!
:*