| Mihai_Razvan_1995 a întrebat:

Incerc de vreo 2 zile sa imi instalez windows 7 Ultimate (x86) pe calculatorul meu insa problema este ca de fiecare data cand introduc DVD`ul cu windows intra frumos se incarca la inceput si apoi imaginea ramane asa si nu pot decat sa misc mausul in rest nu imi permite sa fac nimic, nu am decat imaginea de fundal de la windows 7 si in rest dupa ce dau restart la comp revine totul la normal, DVD ul are o versiune corespunzatoare, este intreg, dvd`ul nu are zgarieturi sau alte obstructii, pe acest calculator a mai rulat windows 7 fara nici o problema, stiu sa intalez un windows dar asta ma depaseste! Nu stiu care ar fi motivele! Ma puteti ajuta cu o idee sau ceva? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| kingD0G a răspuns:

Incearca sa bootezi si un usb cu windows. Si dupa, incearca sa instalezi windows-us de pe usb.

happy

5 răspunsuri:
| Ghinea_Alin_1998 a răspuns:

Pc nu permite instalarea deoarece nu ai placa si procesorul destul de mare, asta cred ca e problema

| Mihai_Razvan_1995 explică (pentru Ghinea_Alin_1998):

2 ghz processor (1.6 ghz default) 3 RAM Placa video Nvidia geforce 7100 Gs si dupa cum am spus windows 7 a mai rulat pe acest calculator dar a aparut ceva.

| Mihai_Razvan_1995 explică (pentru kingD0G):

Poi de pe usb tot incerc, am incercat si de pe DVD dar nu merge face la fel. Nu pot sa inteleg de la ce face asa. Am reinstalat windows XP dar totusi vreau windows 7, si nu stiu ce are.

| Ghinea_Alin_1998 a răspuns (pentru Mihai_Razvan_1995):

Poate ca nu mai citeste softul

| Mihai_Razvan_1995 explică (pentru Ghinea_Alin_1998):

Am rezolvat problema. Am lasat varianta cu boot up si am reinstalat windows xp in mod normal iar apoi am folosit stikul usb sa instalez windows 7 peste windows xp care a fost trecut intr-un folder numit Windows.old si acum ruleaza windows 7. Am sters vechiul windows xp si am ramas cu Windows 7. Fara sa mai folosesc boot up instalation. Am fost nevoit sa reinstalez windows xp deoarece nu aveam alta solutie pentru formatarea Partitiilor. Multumesc oricum pentru raspunsuri.