| EUgenERATION a întrebat:

Internet de 200 MB/s, windows 8 și următoarea configurație a PC-ului:

Placa de bază este cea verde http://www.biostar.com.tw/app/m/mb/introduction.php?S_ID =363
-4GB RAM
-INTEL E2200
-HARD DISK Samsung 500 GB (Viteza interna maxima pentru transfer date 1400 Mbit/s, Viteza de transfer a datelor din buffer la gazda 300 MB/s, și 7200 RpM) - nu știu exact ce cod are hardul, dar acelea sunt caracteristicile
-placă video on board Intel 256 MB

Ce placă de rețea să aleg ținând cont că și PC-ul are ceva vechime și se poate strica oricând sau nu? Are cam 6 ani vechime, dar n-a funcționat nonstop. Eu mă gândiseși la un tp-link ~23 lei. Mai era și un D-Link, dar e vreo 50 lei și parcă n-aș băga atât și să mă trezesc că îmi crapă PC-ul și nu mai am ce face cu acea placă.

Actualmente el are un onboard realtek de 10/100

Astfle, ce să aleg?
D-link: http://www.vexio.ro/......1000-mbps/
sau
Tp-link: http://www.vexio.ro/......1000-mbps/

Nu vreau să arunc cu banii pe fereastră. Deci?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Rezista, dar nu se ridica la nivelul conexiunii. In general chestiile la care iti trebuie viteza buna necesita upload ca lumea, nu download, si uploadul de la RDS e foarte mic, chiar daca ai viteza gigabit. Ce idei ai? Am ceva hosting, domenii si experienta, poate ne combinam.winking

7 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Oricare din cele doua e buna, alege tp link-ul daca nu ai destui bani, e buna la calitate in general, decat altele.

| EUgenERATION explică (pentru KodrutZ):

Știu că are micuț uploadul - 30 extern 100 intern, dar e ok. La upc e și mai puțin, nu știu la romtelecom. Ca idei... Un blog vreau, dar l-am făcut deja însă mai am nevoie de ajutor... Acum nu știu ce să zic, cred că mă descurc eu. Iar cealaltă idee n-o pot expune și trebuie puțin mai mult net, dar pe acea parte lucrez cu cineva. De host nu cred că am nevoie. Mulțumesc! Eventual lasă-mi o adresă de contact în privat și te anunț dacă e cazul.

| KodrutZ a răspuns (pentru EUgenERATION):

30 extern e vis... happy
P.S. Ce blog? big grin

Unul pe blogspot. Încă mai e un pic de lucru la el, am scris și câteceva pe el și am ceva vizitatori, iar deocamdată încă nu vreau să vă zic care e, nu vreau să-mi fie furată ideea - am investit cam 1500 lei în el, în ceea ce vreau să prezint pe el. Și nu doar ideea o puteți fura, ci și tot conținutul cu un simplu copy-paste. Și nu știu dacă e chiar vis... Trebuie să fac un test de upload serios. În rețea a scos 100, dar speedtest e irelevant (am văzut și la rețea - am un lapsus acum și nu-mi vine denumirea aia- cât trăgea și era 100).

| KodrutZ a răspuns (pentru EUgenERATION):

Stai calm, daca tu ai publicat primul o chestie originala, cine e bou si face copy-paste si-o ia. Plus ca poti sa faci plingere la host si il dau jos baietii instant. Am patit treaba asta, nu sint pe net de 3 zile. Teste de upload fa cu servere din US ca sa vezi ce si cum. Speakeasy test parca te lasa sa selectezi servere de peste ocean.

E cam greu să ții în frâu clone. Dacă știi să lucrezi cu blogspot și ai activată o chestie, vine unul și-ți ia toata baza de date fără se se chinuie mai mult de 30 secunde. Mulțam de sfat și dă-mi o adresă de messenger în privat poate mai discutăm în timp

V-am adăugat pe messenger