Rezista, dar nu se ridica la nivelul conexiunii. In general chestiile la care iti trebuie viteza buna necesita upload ca lumea, nu download, si uploadul de la RDS e foarte mic, chiar daca ai viteza gigabit. Ce idei ai? Am ceva hosting, domenii si experienta, poate ne combinam.
Oricare din cele doua e buna, alege tp link-ul daca nu ai destui bani, e buna la calitate in general, decat altele.
Știu că are micuț uploadul - 30 extern 100 intern, dar e ok. La upc e și mai puțin, nu știu la romtelecom. Ca idei... Un blog vreau, dar l-am făcut deja însă mai am nevoie de ajutor... Acum nu știu ce să zic, cred că mă descurc eu. Iar cealaltă idee n-o pot expune și trebuie puțin mai mult net, dar pe acea parte lucrez cu cineva. De host nu cred că am nevoie. Mulțumesc! Eventual lasă-mi o adresă de contact în privat și te anunț dacă e cazul.
Unul pe blogspot. Încă mai e un pic de lucru la el, am scris și câteceva pe el și am ceva vizitatori, iar deocamdată încă nu vreau să vă zic care e, nu vreau să-mi fie furată ideea - am investit cam 1500 lei în el, în ceea ce vreau să prezint pe el. Și nu doar ideea o puteți fura, ci și tot conținutul cu un simplu copy-paste. Și nu știu dacă e chiar vis... Trebuie să fac un test de upload serios. În rețea a scos 100, dar speedtest e irelevant (am văzut și la rețea - am un lapsus acum și nu-mi vine denumirea aia- cât trăgea și era 100).
Stai calm, daca tu ai publicat primul o chestie originala, cine e bou si face copy-paste si-o ia. Plus ca poti sa faci plingere la host si il dau jos baietii instant. Am patit treaba asta, nu sint pe net de 3 zile. Teste de upload fa cu servere din US ca sa vezi ce si cum. Speakeasy test parca te lasa sa selectezi servere de peste ocean.
E cam greu să ții în frâu clone. Dacă știi să lucrezi cu blogspot și ai activată o chestie, vine unul și-ți ia toata baza de date fără se se chinuie mai mult de 30 secunde. Mulțam de sfat și dă-mi o adresă de messenger în privat poate mai discutăm în timp
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: