| Yonella123 a întrebat:

Intrebare: de ce va place asa mult metin?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Yonella123 explică (pentru RandyViper7):

Stiu, dar majoritatea il joaca laughing

| sebibaragan a răspuns:

Nu-mi place pentru ca e anormal(mi se pare) si eu as vrea ceva normal omenesc:counter strike, delta force. astea sunt normale

| AlexAndrei96 a răspuns:

Eu joc metin cu 5 prieteni de la mine din clasa pe Skype. Metin, nu e asa cum spun unii, daca se joaca in mod rezonabil. Are grafica proasta, si nici povestea nu e geniala, unde mai apar si hackeri si altii. Daca il joci in grup este extraordinatr Co-Op. Si sa stiti, in afara faptului ca majoritatea sunt copii retardati de 8-12 ani, sunt si adolescenti care nu au o obsesie pentru joc, si sunt capi de clasa. Deci...cam de asta. PAREREA MEA.

| KodrutZ a răspuns (pentru Yonella123):

Fiindca au calculatoare penale si fiindca nu ii duce capul sa joace ceva mai acatarii. La fel ca si cum manelele si cu muzica de rahat de la noi. Scoate Inna o mizerie, face instant milionul de views. Scoate Alexandrina ceva genial, abia daca ajunge la 200.000 dupa mai bine de un an (par example - https://www.youtube.com/watch?v=-TKTg0fnCSU).

| kalebtv a răspuns:

Sincer sa fiu..., metinul mi s-a parut cel mai stupid joc aparut vreodata din cate am vazut!(chiar nu are logica si nu l-as juca nici daca mi-ai da bani!)

Întrebări similare