Assassin's Creed Embers si Lineage stiu ca sunt filme.Assassin's Creed (primul) prezinta viata lui Altair din Turcia, secolul 8 sau 9 nu stiu sigur.AC II, Brotherhood si Revelations prezinta viata lui Ezio Auditore da Firenze din Italia in epoca Rensaterii.Assassin's Creed III va prezenta viata lui Connor in timpul Revolutiei americane.
Puteai si tu sa te uiti la cutscene-uri cat jucai sau sa fii atent al discutiile din joc.
Nu ma ca eu intelesesem povestea da am pus o data o intrebare daca va mai fi un foc din seria assasin's creed si mi-a raspuns ca va urma embers si am vazut un articol care zicea lineage si dupa am vazut pe youtube ca irmeaza III si eram prea zapacit. mersi! Sti cumva unde as putea vedea si filmele online?
Sa sti ca povestea am inteleso prea bine si stiu ca altair si Ezio au murit.Si Desmond sa intalnic cu tacsu si au mers cu echipa la un templu si s-a terminat asa.O am cu povestea.O ultima intrebare:Cand o sa pot sa iau assassin's creed de pe net sau sa-l cumpar in Romania?
Assassin's creed 3 a fost lansat si are cateva lucruri noi cum ar fi cataratul in copaci lupta cu animalele poti intra in casa etc.
Skypee întreabă: