Mai bine cauta pe net si vezi ce pareri au mai multi oameni(uitate la comentarii) ca nu prea am incredere in ce spun companiile in oferte/abonamente.Din cate stiu si cei de la RCS RDS au acoperire in toata tara.Am vazut acum cativa ni(2-3) la o persoana stic pentru net de la Vodafone si ii mergea bine.
Dar depinde cat stai acolo. Daca stai putin nu stiu daca merita sa faci abonament pentru net.
Salut!
Routerul Wireless iti zic in detaliat.
De atunci, lucrurile s-au schimbat radical: calculatoarele portabile au devenit foarte accesibile (netbook-uri, laptopuri, ultrabook-uri), telefoanele mobile se conectează facil la internet, tabletele asigură divertismentul, iar un ebook reader te scapă de monotonie.
Routerul Wireless
Ce face conexiunea la internet de ce te avantajeaza un Router Wireless fata de unul fara Wireless:
1 Ai mai multe conexiune prin antena Wireless cum ar fi:Netbook, laptopurile, telefoanele mobile, tableta, etc.
Iti da conexiunea la internet pe o raza destul de mare.
2 Ai o conexiunea mai mare la internet prin wireless, adica?
Celalate routere simple trebuie sa fie conectate prin cablu, fire optic sa fie mai rapiede.
La Wireless merge totul prin antena conexiunea la internet este prin aceea antena.
Wireless= fara fir.
Router:
Te scuteste de inca un abonament la net(sau mai multe) daca vrei sa bagi pe mai multe PC-uri cu acelasi cablu.
Merge asa:
Introduci cablul de net in el si din el ies mai multe cabluri(cate alegi tu, in limita lui de port-uri) spre alte calculatoare.
Uite o schema:
http://imgur.com/RQZpQKD
In cazul tau router-ul wireless are la iesire niste antene care transmit spre PC-urile dotate cu aceasta tehnologie.
Am incercat sa fac o schema pe TPU dar nu o afiseaza cum trebuie. Uite un link in cazul in care nu se modifica raspunsul:
http://imgur.com/RQZpQKD
Ok am înțeles, dar eu trebuie sa plec din localitate și sunt la net la UPC și am nevoie acolo unde plec de net pe laptop și nu știu ce sa fac! Cineva mi-a spus sa îmi iau un abonament cu stic la RCS&RDS altcineva mi-a spus sa îmi iau un router cu net de la UPC! Deci ce trebuie sa fac sa fie mai avantajos ca sa am internet acolo!
Router-ul este folositor doar daca ai in acel loc un cablu de net dar este ocupat si vrei sa ai net si pe laptop-ul tau si pe ala care il ocupa.
Daca n-ai cablu de net acolo poti sa iei stic dar vezi sa il iei de la unii care au acoperire si viteza acolo.
Poți sa îmi spui tu o companie internet și televiziune care are acoperire în toată țara?
BuYaSaNn întreabă: