Pai ca sa dai funa unde-i raspunsul meu trebuie sa cauti in dreapta o funda, apropo de ce intrebi daca is membru?
Doar membrii pot, pe 24 si 25 sunt doua zile de elite, poti sati scoti dragonul atuncii. funda?
Doar asa ca eu nu-s si am cateva intrebari ce poti face daca esti membru, doar asa de interes propriu.
Nu stiu
1)Sunt locuri secrete pentru elite?
2)Primesti bani/item in plus?
3)Poti cumpara mei multe chesti decat in paginile pandalor care nu sunt elite?
4)La fantome/iepuri/pesti/game/etc primesti bani in plus?
5)Dragoni din ou ies mai repede?
6)Apar mai multe culori la haine?
7)Apar ceva cdouri gratuite?
8)Prinzi mai multi/repede pesti, iepuri, etc?
9)Ai ceva cadori secrete?
(poti sa rasp cu nr si da sau nu sau nu stiu de ex: 3)-Da)
1)Nu sunt locuri speciale pentru elite 2)Daca te faci elite pentru prima oara primesti 2000 coins si o bluza care scrie "e" si e neagra 3)Daca esti eltie cumperi numai itemele pentru nonmembri si elite din catalog, deci daca esti elite tot ce arata "e" poti sa-l iei, numai bani sa ai 4)Nu primesti bani in plus la jocuri si altele, primesti aceeasi bani ca cei cu nonmembru 5)Dragonii din ou ies in 5 zile, nu pot iesi mai repede decat atat 6)Culori se dau decat la festivale si daca esti nonmembru poti sa le vezi dar trebuie sa fii elite sa le iei 7)Cadouri gratuite apar si pentru non membri si pentru membri 8)Iepurii si astea le prinzi ca si cum ai fi nonmembru, nu e mare diferenta 9)Cadourile secrete nu exista. O zi buna!
La 9. nu am vr sa spun cadouri dar am gresit am vr sa spun coduri secrete.
La 9)Ai ceva cadouri secrete?-ii gresit, varianta corecta 9)Ai ceva CODURI secrete?