| olyvyan a întrebat:

M-am apucat de serverul de sa-mp B-Zone dar am o problema! Cand intru in fisierul Gta San Andreas si dau click pe sa-mp la server imi arata la ping,, - "! Si cand intru ma joc un pic si imi apare un bug: mi se opreste timpul si nu mai pot vedea nici o masina si nici un jucator, dar imi apare tot ce zic ei iar ei ma pot vedea pe mine! Serverul ruleaza in versiunea de sa-mp 0.3x R1 si o am! Va rog cine stie ce trebuie sa fac sa ma ajute! PS: Am dat restart la PC si am iesit si intrati ianpoi in joc de zeci de ori! nu are nici un efect!

Răspuns Câştigător
| aLyNnN03 a răspuns:

Si eu joc pe B-Zone Nick-ul meu: LiTTe.LoW, este de la net, serverul nu e de vina, net-ul tau este prea slab sa ruleze la 500-1000 playerii este mult lag, si mie mi sa intmplat s-a blocat kilometrajul ma dadeam jos din masina si tot imi aparea kilometraju eu mergeam cu 0km/h si imi aparea ca merg cu 116km/h :-)) i-am dat un restart la pc si am reconnectat net-ul si mi-a mers, ia mess-ul meu:stefanut_alinut2010 si vb acolo.Sau poti intra pe B-Zone.ro ai acolo topic 'Probleme pc' general discussion, dupa mine te-as sfatui sa iti schimbi net-ul sau sa reinstalezi samp si Gta san andreas stergi si instalezi.

1 răspuns:
| olyvyan explică (pentru aLyNnN03):

Eu il am instalat pe PC in acest moment! Am si laptop si este mult mai bun! Daca il bag pe laptop sunt sanse sa mearga? Sau trebuie sa schimb netul?