| IonutPutinica a întrebat:

M-am gandit sa cumpar toata serie de Assassins Creed,adica
Assassin's Creed I,II,III, IV, Reveletion si Brotherhood.
Vreau sa le cumpar de la Altex si la pretul care il anunta ei pentru assassin 4(110 lei) in total o sa ma coste 294 de lei.
Vreau sa-i intreb pe cei care au urmarit preturile jocurilor anul trecut de Black Friday, cam ce reduceri erau la jocuri?
Si un 20% ar fi bun big grin

3 răspunsuri:
| Morphines a răspuns:

Am o nelămurire. De ce ai vrea să-ți iei primul și al doilea joc? :/
Înțeleg să le iei pe cele mai noi, nu pe cele vechi și involuate... În plus, nu poți să-ți iei jocurile de pe net, de ce cheltuiești banii de pomană, când există alte alternative?

| IonutPutinica explică (pentru Morphines):

Vreau sa iau seria tocmai pentru jocurile mai vechi fiindca acu trebuie sa stai o zi intreaga sa-l cauti pe net si sa-l piratezi, si-ti mai umpli si pcu de toolbaruri.
Astea noi se gasesc usor, asa e, dar eu vreau sa joc toata seria

| Nuimicitinumele a răspuns:

Frate fara suparare... dar se gasesc foarte usor si fara virusi... mai ales primele http://thepiratebay.sx/search/assassins%20creed/0/7/0 aici e linkul pentru toate assassin creed mai putin primul (vezi ca cele fara virusi sunt facute de SKIDROW, ca sa iti dai seama care sunt facute de ei le apare numele acolo la nume spre exemplu "Assassins Creed III-SKIDROW" si ca sa le pe astea trebuie sa dai click pe "SE" scrie in dreapta pe bara aia maro) si uite asa econimisesti o groaza de bani si timp (mare smecherie sa muti un crack de colo colo). PS: iti trebuie Daemon tools