Problema e ca stai atat de mult pe jocuri, incat n-ai mai apucat sa inveti gramatica, si te faci de ras pe diverse site-uri scand scrii
La asta se pricepe toata lumea, e ceva normal sa ai activitate, problema e ca toti se pricep si la scris, iar tu nu. Si din cate scrii, nici la puta
Ai problema la procesor, posibil sa se fi incalzit. Sau pur si simplu pc-ul tau nu face fata jocului. Specifica componentele.
Duce 300 fps si am i5cpu 3.20ghz
placa video amd rx 480
16 ram
Poate fi de la :
- Supraincalzire, probleme cu praful
- O cadere mica de tensiune
- Problema cu sursa
- Problema cu sistemul de alimentare (mufe, butoane, cabluri care se misca/nu sunt fixate bine)
- Crash al sistemului de operare (totusi era de asteptat si un bluescreen in cazul asta)
- Virus (putin probabil dar nu imposibil)
- etc.
A pai atunci nu stiu, am componente mai slabe ca ale tale si totusi duce maxat jocu
Salutare! Am văzut o reclamă pentru această demonstrație și m-am hotărât să încerc aici: https://plinko.app/ro/demo. Este simplu, dar distractiv să urmărești cum mingea cade în diferite premii. În România, conexiunea a fost rapidă și fără întreruperi, iar acum că am testat demo-ul, mă gândesc să explorez mai mult versiunea completă. Ideal pentru o pauză rapidă!