| thunder11 a întrebat:

Mi-am comandat un pc care are I5 2400 de 8gb si GTX 1050TI de 2gb si are 16gb ram, o sa imi duca bine jocurile?

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Unele jocuri nici nu o sa-ti mearga... Daca iti va merge ultimul joc iesit si anume: The Last Of Us! atunci poti sta linistit dar iti zic din start ca nu va merge! Mai bine luai un cazan... laughing Trebuia sa intrebi inainte sa comanzi, acum fapta e consumata si ai ramas si cu cazanul laughing

| Intruder19 a răspuns:

E o configuratie veche, ai un procesor lansat in 2011, placa video lansata in 2016.

O sa mearga cateva jocuri, unele doar pe low, mai multe detalii gasesti pe Youtube cautand : numele jocului si configuratia ta.

Exemplu
GTA 5 i5 2400 gtx 1050ti

Si o sa vezi cum iti merg jocurile

| thunder11 explică (pentru lpavel):

Pai si daca vreau sa il upgradez sa mai il fac mai bun ce piese sa pun pe el?

| DonMoldo a răspuns:

Nu o sa îți meargă mai nimic la calitate decenta procesorul ala e forate vechi macar daca luai varianta de 4 GB la placa video sunt curios cat ai dat pe PC.

| LiviuSorinel23 a răspuns:

GTX 1050Ti de 2 GB nici macar nu exista poate varianta simpla fara Ti, da...Cat despre performanta nici macar procesorul nu o sa te ajute foarte mult avand in vedere cand a aparut o sa joci maxim in 720p low jocurile astea mai noi mai bine ai anula comanda si ti-ai lua ceva mai nou decat un cazan cum zice pavel.

| thunder11 explică (pentru LiviuSorinel23):

Bro la 300£ nu cred ca gesesti mai bun

| thunder11 explică (pentru DonMoldo):

300 de lire adica in jur de 1700 de lei

| thunder11 explică (pentru lpavel):

Eu oricum vreau sa ma joc doar cs, fivem si minecraft in general

| DonMoldo a răspuns (pentru thunder11):

Mai mult de 1000-1200 nu face procesorul e 50 de lei pe olx plus placa video 400 placa de baza, hdd, sursa, carcasă, ramii maxim 600-700 daca sunt chinezării nici măcar fivem-ul nu o sa îți meargă bine pentru că necesită mai mult CPU decât GPU? Daca eram in locul tau anulam comanda că sa nu regreți mai târziu.

| lpavel a răspuns (pentru thunder11):

Jocurile care vrei sa le joci o sa mearga bine pe un monitor HD sau maxim FullHD, adica pe o rezolutie 1280x720.
Ce ar trebui sa upgradezi? Pai asta chiar acum: un SSD! Apoi urmatorul ar trebui sa fie procesorul, apoi placa video, dar tinand cont cat de vechi e pc-ul nu cred ca va suporta placa de baza ultimele generatii asa ca in afara de SSD si Rami daca nu ai 16 gb sa nu-i mai upgradezi nimic ca arunci banii iar degeaba!
Astepti 1-2 ani pana vei avea ceva bani si iti iei unul folosit dar performant! E o pagina pe Facebook unde toti isi vand vechiturile DAR vechiturile lor sunt de 10 ori mai performante decat pc-ul luat de tine! Un pc ca asta l-ai fi cumparat cu maxim 1000 lei dar cred ca il gaseai si cu 800. Mare greseala ai facut ca nu ai intrebat inainte sa il cumperi!