| Glooring a întrebat:

Mi-am cumparat tableta PiPO W2F cu windows 8.1 de curand. Am luat-o deoarece are 2 GB rami si procesor Intel quad core. La review-urile de pe youtube mergeau toate jocurile de pe windows store fara lag. Dar la tableta mea nu merge aproape niciun joc bine... Pana si Shadow Fight 2 merge cu lag.
Si imi apare mereu la notificatii ca sunt erori la drivere, iar daca dau sa se repare problema dupa 2 minute apare aceeasi eroare.

Ajutati-ma va rog! Cum as putea sa rezolv problema?

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Dai reset total fara frica, driverele le poti lua ulterior de pe internet. Asa ar trebui.

8 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Incearca sa-i dai un reset, sau sa "reinstalezi" windows-ul daca se poate asa ceva la tabletethinking

| Glooring explică (pentru Ineys):

Da. Se pot 2 tipuri de reset. Primul sa sterg toate fisierele si sa fie ca la inceput, sau, sa dau reset total (inclusiv clean la drivere). Am incercat sa dau doar reset si nu a mers. As incerca sa dau reset total dar nu stiu ce inseamna clean drivers si mi-e frica sa raman fara drivere.

OK, multumesc. Daca nu merge nici asta inseamna ca e greseala din fabrica si asta e norocu meu.

| Ineys a răspuns (pentru Glooring):

Du-o la garantie daca nu merge nici asa. Cere-le sa incerce alta tableta, si sa vada daca se comporta la fel, daca nu, spune-le ca vrei s-o returnezi.

Pentru mine e imposibil xD. Fiindca am luat-o din China.

| Hapa_Vasy_1988 a răspuns:

Simplu
Du-o la garantie

| Glooring explică (pentru Hapa_Vasy_1988):

Ca sa o duc la garantie ar trebui sa ma duc pana in China pentru ca de acolo am luat-o prin posta.

| Hapa_Vasy_1988 a răspuns (pentru Glooring):

Imi pare rau