Stupid, stupid, stupid. Habar nu ai cum e treaba cu ventilatoarele. Mai bine zi-ne exact ce pc nou ti-ai luat si ce intelegi prin "se incinge prea tare".
Draga domnule... nu stiu care dintre noi doi e mai stupid, nu e normal ca odata ce te folosesti de pc, piesele din el sa se incinga, coolerul de la procesor nu face fata si se incinge prea tare, am un ventilator incorporat deja dar nici ala nu face fata, dar vad ca habar nu ai de asa ceva, da cred si eu ca nu face fata aierisirea asta... cu o placa video de 4 gb, si cun un procesor amd +8
Daca e un sistem de-ala facut cu picioarele de la Carefour sau de pe la Altex, e normal sa se incinga aiurea. Te-am intrebat ce pc nou ai luat, e foarte simplu sa dai link la produs ca sa ne lamurim si noi. Legat de incins... la fel, cum ai testat, cu degetul?
Te-am intrebat foarte frumos ce componente ai, in special daca e facut din bucati, ar trebui sa ai habar ce ai bagat in el. Ce inseamna la tine "nu face fata," inainte de orice altceva? Ai facut niste teste de burn-in, ai niste temperaturi sa ne zici si noua, sau vrei sa ghicim si sa iti dam niste raspunsuri din fundul gradinii?
Ventilatoarele baga/scot in functie de cum le montezi. E ca la usi, le poti monta sa se deschida in afara sau inauntru. Posibil sa poti rezolva problema cu o simpla inlocuire a coolerului de pe procesor, desi daca ai sursa pocnitoare posibil sa fie si de acolo ceva probleme (din nou, nu sunt zana maseluta sa ghicesc daca ai parte de restarturi/freeze-uri/shutdown-uri, sau doar se incalzeste si ii intra protectia din cand in cand).
andreiush25 întreabă: