Cauta jocurile pe care vrei sa le joci si scrie pe google : ''numele jocului'' system requirements si o sa vezi daca-ti merge sau nu.
Intra pe aici: "https://www.systemrequirementslab.com/cyri" scrie ce titlu de joc vrei si iti va spune daca iti va merge sau nu, si cu cate FPS iti va merge (aproximativ).
Sa iti expic treaba cu turbo boost-ul. Procesoarele de la Intel, in momentul in care deschid o aplicatie sau, in alte conditii, maresc automat frecventa procesorului, pentru a face in asa fel ca aplicatia sa mearga mai bine si sa se deschida mai repede. Poti sa vezi asta, deschizand Task Managerul cu WIN+ESC si ducandute pe tabul "Performances" Asteapta o leaca si dupa aia deschide orice. Uita-te acolo la CPU cum creste frecventa. Asta e turbo boost. Sper ca te am ajutat
Din cauza ca e rezolutia mare si placa video nu e asa de buna?
Cel mai simplu e sa intri pe "Can i run it" si cauta jocul respectiv, dupa te pune sa decarci ceva si fara sa iesi din pagina instalezi chesia aia.
Dupa la jocuri o sa iti para daca e minimum de cerinte sau recomandat.
Daca placa video suporta rezolutia, atunci nu cred ca ar fi probleme. Oricum, ar trebui sa dai rezolutia mai jos din joc. Asta inseamna ca ar scadea din calitatea grafica.
O sa iti mearga sigur, pe rezolutie destul de buna.
Pai sigur nu e de gaming dar cred ca tot iti vor merge jocurile numai ca pe low si nu vei putea juca foarte mult ca se va restarta, deci cam asta e.
Se poate restarta doar daca te joci ca disperatu 6-7 ore fara pauza, se va incalzi destul de tare si e normal pentru un laptop, iti recomand sa iti cumperi si un cooler sa iti mai scada temperatura.
Omul banuiesc ca nu sa exprimat bine. Nu se va restarta, se va inchide foarte probabil din cauza supra incalzirii. Asta se rezolva usor cumparand un cooler de laptop care sa fie ok pentru dimensiunea lui
Nu ar trebui sa se incalzeasca asa de tare. Acum depinde si de unde il tii, praful care o sa se adune.
Da si eu il tin la fel, dar totusi praful tot vine si pe cooler.
Decat sa intrebi, ma-i bine ai pune mana sa instalezi jocurie dorite si sa vezi daca ruleaza, sau ai pus intrebarea sa aflam noi ca ti-ai luat laptop. sa-l stapanesti sanatos.
Nu ma uitai la ce ai dat tu, dar cred ca pe joc sau mai stiu eu ce info alea sunt cerinte dar pe un desktop nu pe laptop.Nu specifica dar cred ca se refera la Desktopuri.
Nu este acelasi lucru laptop cu desk sunt procesoare diferite, adica de alta categorie.In sf zic si eu nu ma joc, am dat doara cu parerea.