RAM-ul este modest pentru gaming, la fel si I5. Placa video nu MERGE AMD BINE! Nvidia Geforce este fbun pentru gaming. Windows 10 ok desi pentru gaming windows 8.1 este cea mai buna alegere.
Nu o sa-ti mearga bine minecraft-ul. Cateva jocuri superficiale.
Parerea ta este eronata. Nu, componentele din laptop si cele din desktop, nu sunt diferite, poti foarte bine sa iei orice procesor si sa il pui intr-un laptop, tot ceea ce trebuie este sa stii cum sa il pui si cum sa il folosesti, la fel se poate spune despre orice alta compenenta.
Nu numai atat, dar orice componenta de pc poate fi comparata cu o alta de acelasi tip (cpu vs cpu sau gpu vs gpu).
Site-ul pe care l-am recomandat, are access la o baza de data ce contine detalii despre fiecare componenta de pc, ce se poate gasi pe piata; verifica ce componente ai tu in pc si stiind specificatiile, poate face o estimare daca pc-ul tau poate sau nu sa ruleze acel joc.
E decent, adica poti juca jocuri din astea mai noi pe low-medium.
Pentru ca se va supra incalzi si ca sa nu se arda vreun component iese din joc si isi face restart!
Tot ce se poate, cred ca aia or sti, Referitor la ce spuin tu despre procesoare, aici gresesti total.Deci componentele din laptop is diferite de cele dintr-un desktop.Asa ca idee intra la fabricantii de procesoare de mai stiu si eu ce placi video si o sa vezi cum sta treaba.Intra la Intel si vezi procesoare mobile pentru laptopuri, procsoare desktop, procesoare server, si procesoare nu mai stiu de care.De exemplu un procesor de laptop aceiasi generatie, de aceiasi frecventa este nu slab foarte slab cu acelasi procesor de aceeasi frecventa dar pentru desktop.Asta pe pariu ce vrei tu.De rest ca sunt firme care iti zice daca un joc merge sau nu da sunt.Eu ma uitai pe un joc de ex si acolo nu spune nimic daca e desktop sau laptop, dar nu spne tocmai ca laptopurile nu-s facute pentru jocuri in genral, deci cu siguranta se refera la cerintele unui desktop. Daca tu ai alta parere e parerea ta, fiecare cu parerea lui.