Ti am mai raspuns, curata pc ul de praf, apoi repune pasta termoconductoare procesorului, si reinstaleaza windows ul, recomand sa bagi windows 10.
Pai, 1 Curata Pc De Praf Daca E Prafuit Si Daca Nu Reinstall Windows Si Puneti Win 10 Si Eu Il Folosesc Si Merge Foarte Bine
În primul rând, nu toate anti-virusele îți curăță pc-ul de viruși. Sunt fel și fel de virusi, de la keylogger până la viruși.exe, etc.
1. Pune-ți alt windows (recomand 10), la fel pe 64 bit dar șterge tot ce ai în PC.
2. Curăță toate componentele de praf, foarte bine, recomand să faci acest lucru cu un compresor de aer.
3. Verifică pasta termoconductoare de pe procesor, dacă nu mai ai, costă undeva pe la 15-20 lei una.
4. Când îți schimbi windows-ul, nu-ți mai instala anti viruse, nu te ajută cu nimic.
Nu descărca nimic de pe alte site-uri, nu da click pe link-uri suspecte. Dacă vrei să te joci, cu Steam ești în siguranță.
► Nu ai un pc de carbon, este foarte bun pc-ul tău, mai puțin placa video.
N-am zis ca e de carton. Eu am zis ca nu am pc de carton
Unde este pusa pasta? Cum arata? Unde se gaseste?
Oricum voiam sa iau Windows 10 peste vreo 2 saptamani.
Cu un uscator de par e bun sa curat componentele de praf? Si cum fac? Scot fiecare component si il curat sau le curat direct din carcasa?
Simplu dai reinstall windows sunt sigur ca nu ai un windows licentiat e bine din cand in cand sa dai un reinstall
Asta e pasta, caută pe Youtube cum să aplicit pasta termoconductoare pe procesor.
http://www.pcgarage.ro/pasta-termoconductoare/zalman/stg1/
Nu trebuie să scoți fiecare componentă, pur si simplu cureți pc-ul, dai prin fiecare piesa pana iese tot praful din carcasa. Încearcă cu uscatorul daca n ai compresor.
Ionut20233 întreabă: