| Catalin_Calin_1993 a întrebat:

Nu se mai aprinde monitorul sad! La calculator am o problema mi am schimbat sursa deoarece cablul de la hdf nu mai mergea bine cum se misca se auzea un zgomot dar dupa ce am schimbat sursa nu se ma aprinde monitorul sad va rog ajutati-ma sad dau fund
a

Răspuns Câştigător
| ghostlabbrador77 a răspuns:

Cel mai probabil ori noua sursa nu este compatibila cu monitorul, ori ai vreun cablu/fir care nu este conectat bine, ori cel mai putin probabil noua sursa a supraalimentat monitorul ceea ce a dus la arderea lui. Daca nu mai bine verifici mufele care conecteaza sursa de monitor ( daca un dintisor e rupt e nevoie de un alt cablu si ai rezolvat problema). Desi e putin probabil, daca nu este nici una dintre variantele de mai sus, pentru undiagnostic sigur ar fi bine sa-l duci la o diagnosticare la un service it ( ar trebui sa fie gratis.) Sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| MaybeSomeone a răspuns:

La monitor ai o baterie ( un incarcator ) ceva de genul cumpara altul, posibil sa se fi ars, si eu am avut aceeasi problema, ma jucam si dintr-odata s-a stins monitorul si am fost cu el la reparat si mi-a zis ca e doar din cauza acelei baterii care se stricasewinking cumpara-ti alta

| Catalin_Calin_1993 explică:

Am pus sursa veche dar tot degeabasad ma ajutati? Monitorul nu e ars doar ca beculetul vwmerde sta pe portocaliu in stembai sad

| Jucator_Imvu_1993 a răspuns:

Ai o problema la placa de baza, demonteaz'o si uita-te si vezi daca e ceva ' impuscat ' la ea. La fel am patit si eu si mi-am luat alta placa de baza. Bafta wave