Eu cred ca Kratos ar invinge deoarece el este genul personajului de care se sperie dusmanii, pe cand pe dante il subestimeaza, Kratos avand deja o reputatie ca cel mai bun luptator si invingand ditamai matahala de 10000 ori mai mare ca el.Si in plus Kratos are si aripi, zburand din cand in cand
Degeaba are aripile ca abia zboara 5 metri...iar amandoi au double jump doar ca dante sare mult mai sus si e si un demon si imun la gloante.
Sunt aman2 puternici dar eu cred ca Dante castiga.Bagi o sabie in dante si el nici nu simte si nu cred ca poate fi omorat.
Pai Kratos nu poate nici macar sa se sinucida )) Plus Dante a avut envoie de cea mai mare putere ca sa-l raneasca pe Mundus, Dracu, Hades.Deoarece revine in DmC3.Kratos a avut nevoie doar de Blades of Exile ca sa-l omoare.Si faza cu bagatul sabiei in Dante da nu merge asa dar Kratos are scutul ala de pe mana care reflecta orice si stiti ca miscarea de final a lui Dante sunt cele 2 gloante "Jackpot". ar absorbi atacul la oricare atac a lui dante trimitandu-l inapoi la el.
Kratos il poat einvinge pe Dante fara probleme sa-ti zic 2 mici detalii si cred ca-ti va ajunge
1.Kratos are Golden Fleence care reflecte orice atac fizic si magic, deci Dante nu are nici o sansa sa-l loveasca
2.Kratos este mult mai puternic, agil, destept decat Dante.
Ultima schema a lui Dante este Jackpot..gandestete cand Kratos absoarbe atacul ala si cand il retrmite la atacator il da cu puterea s-a ce s-ar intampla cu Dante? Kratos este cel mai puternic caracter din toate jocurile video create vreodata.
Kratos cel mai puternic? Ce zici de Goku?
Il bate are Golden Fleece care absoarbe orice atac fizic sau elemental si-l tirmite inapoi dubland puterea atacului primit niciun caracter nu-l poate bate pe Kratos