| Krauser a întrebat:

Paste fericit tuturor! Pentru gameri..Cine credeti ca ar invinge intr-o lupta? Kratos(God Of War) sau Dante(Devil May Cry)? Motivati raspunsul

8 răspunsuri:
| Cr7Ionutz a răspuns:

Sunt aman2 puternici dar eu cred ca Dante castiga.Bagi o sabie in dante si el nici nu simte si nu cred ca poate fi omorat.

| Sebbytheking a răspuns:

Eu cred ca Kratos ar invinge deoarece el este genul personajului de care se sperie dusmanii, pe cand pe dante il subestimeaza, Kratos avand deja o reputatie ca cel mai bun luptator si invingand ditamai matahala de 10000 ori mai mare ca el.Si in plus Kratos are si aripi, zburand din cand in cand tongue

| mODIN a răspuns:

Kratos evident.

| Krauser explică (pentru Sebbytheking):

Degeaba are aripile ca abia zboara 5 metri...iar amandoi au double jump doar ca dante sare mult mai sus si e si un demon si imun la gloante.

| GhitaCelObraznic a răspuns:

Pai Kratos nu poate nici macar sa se sinucida laughing)) Plus Dante a avut envoie de cea mai mare putere ca sa-l raneasca pe Mundus, Dracu, Hades.Deoarece revine in DmC3.Kratos a avut nevoie doar de Blades of Exile ca sa-l omoare.Si faza cu bagatul sabiei in Dante da nu merge asa dar Kratos are scutul ala de pe mana care reflecta orice si stiti ca miscarea de final a lui Dante sunt cele 2 gloante "Jackpot". ar absorbi atacul la oricare atac a lui dante trimitandu-l inapoi la el.

| GhitaCelObraznic a răspuns:

Kratos il poat einvinge pe Dante fara probleme sa-ti zic 2 mici detalii si cred ca-ti va ajunge
1.Kratos are Golden Fleence care reflecte orice atac fizic si magic, deci Dante nu are nici o sansa sa-l loveasca
2.Kratos este mult mai puternic, agil, destept decat Dante.
Ultima schema a lui Dante este Jackpot..gandestete cand Kratos absoarbe atacul ala si cand il retrmite la atacator il da cu puterea s-a ce s-ar intampla cu Dante? Kratos este cel mai puternic caracter din toate jocurile video create vreodata.

| Krauser explică (pentru GhitaCelObraznic):

Kratos cel mai puternic? Ce zici de Goku?

| GhitaCelObraznic a răspuns (pentru Krauser):

Il bate are Golden Fleece care absoarbe orice atac fizic sau elemental si-l tirmite inapoi dubland puterea atacului primit happy niciun caracter nu-l poate bate pe Kratos

Întrebări similare