| LxxRL a întrebat:

Please, HELP MEE :((
Când mă loghez pe IMVU se deschide normal. dar la 1 minut după ce m-am logat mă dă afară si zice pe e-mailul cu care am făcut contul respectiv :

Your IMVU account has been disabled due to a Terms of Service violation, specifically use of an unauthorized version of IMVU's 3D Chat application. This ban is permanent.

Our full Terms of Service is available at http://www.imvu.com/......b_info.php for your review.

Sincerely,

IMVU Customer Care & Education
REF 118480944

Am incercat să instalez o versiune mai veche dar tot la fel este... ce să fac? HELP MEE
Fundoaieeee maree :3 :D.

7 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Ai fost banata permanent si irevocabil deoarece ai utilizat o versiune de imvu neautorizata. Nu poti recupera contul vechi. Poti doar sa faci rost de un cont sau sa creezi alt cont pe un mail nou. Imi pare rau. Succes!

| LxxRL explică (pentru Wr3nch):

Asa dar dupa tine ar trebui sa iau o versiune mai veche? Mie imi banneaza toate conturile pe care intru. straight face

| Wr3nch a răspuns:

Ai ip static? Daca da nu conteaza ceversiune sau cont iti faci. Vei fi banat-a de fiecare data.

Si cum pot face sa am ip dinamic? Sauu. mno oh go on

| Wr3nch a răspuns:

Pai scrii pe google ip changer free, alegi unul care iti convine il instalezi, il deschizi si gata.

Multumesc mult! happy

Inca o chestie... ca sa nu imi mai baneze conturile pe IMVU trebuie sa am ip Static?