Stiam si eu ca apare in toamna, si chiar as vrea sa fie cum spui tu
Well, o sa vedem. Si sa speram ca e mai bine optimizat ca GTA IV.
))))))))))))))))))))) ITI DAU O BERE TATI! Daca va fi ca gta iv care nu stiu sincer cum il joc pe high fara lag, atunci numai sper.
Pai il joc deja pe high fara nici un patch, de fapt cu patch 1.0.3.0 da ma rog. Idea e ca il joc pe high deja lol.
Fugi si plimba ursul oleaca cu toate alea cu setarile la maxim pe flasneta aia de placa video! La ce rezolutie, 320X240?
Si sa te intreb eu acuma ceva, ce motiv as avea sa mint ma rog? Daca mint ce rezolv?
Te simti tu bine. Sau poate ca nu minti, insa daca iti ruleaza ceva cu setarile la maxim si 15-20 fps ai impresia ca asta e bine...
Gandeste ma frate logic si tu, eu de ce as mintii acuma? Daca mint cu toate alea crez ca ma simt mai bine, in mintea mea tu crezi acuma ca daca mint si imi ziceti voi ca imi merge eu chiar cred sau ceva in gen, GANDESTE! Nu te mint treaba ta daca te iei dupa site-uri gen GD sau altele dar eu nu te mint. Si nu nu cu 15-20 fps ci cu +35-40. Iarasi treaba ta daca nu ma crezi.
Nu ma iau dupa nici un GD. Eu cu i3 2120 si HD 4770 nu am putut sa joc Bioshock Infinite cu tot la maxim la 1280X1024. Poate tu ai setat toate alea pe low din NVIDIA CP. Tot la maxim inseamna si AA si AF. Daca vrei sa te credem, fa frumos un bench la GTA 4 si zi-ne si noua cit 12 fps scoti. Uite aici cu GTX 750 Ti si i3 2120 benchul respectiv si rezultatele destul de modeste, zic eu, avind in vedere cit de rahat poate sa arate GTA 4 - https://www.youtube.com/watch?v=LD58MKY-5Yg Daca tie iti ruleaza cu AF 16X si restul setarilor la maxim pe GT 220 cu mai mult de 20 fps eu imi scot 750-ul din calculator si il maninc.
Nu nu am chef sa ma enervez si sa ma cert pe net pe degeaba, numai ma chinui sa iti raspund ca nu intelegi. Hai ca sa nu mai zici ca mint am facut benchmark si cu toate la maxim am scos 30 fps Dar nu prea ma iau dupa gta iv pentru ca oricum e prost optimizat, poate gta 5 nu va fi asa prost, poate va fi ca max payne 3 . Si nu inteleg ce visezi tu acolo ca nu rulezi bioshock infinite pe un hd 4770 cand iarasi iti zic eu pe mea l-am dat in max cu 40 fps min.
Iar astia is nebuni la cap, nu? http://www.pcgameshardware.com/......d/Reviews/
IN MORTII MASII SA-I ***, ba crede ce vrei eu stiu ce am vazut/facut. SI ITI ZIC IAR nu am nici un motiv sa mint, ce rezolv daca mint ma simt eu bine, IN PLM dc sa ma simt bine cand daca as mintii as stii 100% ca nu imi merge gta 5, da-o-n *** de trebuie ca asta numai e gandire logica. :@
Si eu zic ca nu aveai toate setarile pe high. E asa de greu sa faci un test si sa holbezi ochii mari la ce setezi acolo?
Si nu mi-ai raspuns la intrebare. Il pot juca pe orice setari (da rez maxima) pe configuratia de acum? Si chiar daca nu, nu imi voi lua placa aia imi voi lua un zotac gta 750 ti gddr5 128 2gb, care consuma si mai putin.