Xbox 360 pentru ca are xbox live foarte dezvoltat si grafica este mult mai buna si controllerul la fel mai diversificat uita-te la un controller de ps3 sa vezi ce ieftin pare si ce fain este unul de xbox
Pai ps3 nu imi place arata naspa
Slim e de 500 gb si se merita decat 250 si decat ca este mai subtire si d-aici numele de slim! Atata tot
Eu unul prefer ambele de data asta. Daca ar fi intrebat xbox 760 sau Plastation 4, as fi zis playstation pentru ca e cel mai bun din console Playstation
Xbox 360 pentru ca are xbox live foarte dezvoltat si grafica este mult mai buna si controllerul la fel mai diversificat uita-te la un controller de ps3 sa vezi ce ieftin pare si ce fain este unul de xboxwinking
Xbox frate este belea e mai tare decat ps3 un prieten avea ps3 si i s-a stricat e pfff ps3 eu as alege xbox toata clasa mea e de acord cu mine
Aici sunt 2 variante alegerea e a ta daca cumperi xbox 360 slim 250 gb ce nu e putin poti cumpara la el kinect (daca nu sti ce e cauta pe net) iar la ps3 super slim 500gb (nu poti lua kinect si nu e multa distractie) ati recomand xbox 360 si la el kinect, distractia e mult mai mare mai ales cu prietenii!
GhostAlin întreabă: