| Iph0n3 a întrebat:

R3! Am descarcat metin2 vamos si nu pot sa ma inregistrezstraight face La ultima intrebare nu stiu sa raspund nu stiu ce sa scriu straight face (FUNDA)

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Salut fratele meu metinar, ultima intrebare la inregistrare este ''Résoudre l'opération'' si inseamna ''rezultatul calculului'', in casuta in care trebuie sa scrii apare ceva, mie mi-a aparut ''combien font 5-5'', asta inseamna sa rezlovi calculul si sa treci doar rezultatul acolo. Spor la crescut.

5 răspunsuri:
| Iph0n3 explică (pentru William):

Mersi mult happy Dar stii vreun metin jmecher pvp combinat cu pvm?

| Iph0n3 explică (pentru Iph0n3):

Scuze dar n-am inteles nimic straight face Zi-mi pana la urma ce sa scriuhappy

| William a răspuns (pentru Iph0n3):

Fii atent. Scrii acolo toate datele de logare, scrii useru, parola etc. cand ajungi la ultima sa nu dai click pe casuta aia. Acolo in ultima casuta scrie ceva, este un calcul matematic simplu, gen 2+2 sau 3*5 tu trebuie sa vezi ce scrie acolo. Dupa aia calculezi si dupa aia dai click in casuta aia si scrii direct rezultatul. Sper ca ai inteles, daca nu pot sa iti fac eu cont si tu ii schimbi parola dupa aceea.

| Iph0n3 explică (pentru William):

Mersii mam prins mam mai gandit dar cea mai mare problema este cand ma conectez pe cont imi inchide mt! Incerc depe toate conturile mele dar tot nu mergestraight face

| William a răspuns (pentru Iph0n3):

Nu stiu ce are dar dupa parerea mea s-au saturat francezii sa fie serveru plin de romani si nu te mai lasa sa intri in joc. Pe Tiber daca afla GM ca esti roman luai ban imediat.