Transmite-i din partea mea ca e un bou cu cabina! W7 pe 64 de biti ocupa mai mult spatiu atit pe disc dar nu asta e buba, programele si driverele pe 64 de biti ocupa mai mult spatiu in memorie. Zi-i sa puna draq mina pe sapa, poate acolo face mai putine prostii!
Daca zici ca ai gasit un driver... tare mi-e ca tu nu aveai driveru' video instalat cum trebuie, sau te jucasesi pe-acolo si il dadusesi cumva peste cap. Mdah...
Sunt sanse ca procesorul tau sa fie destul de mic pentru aceasta placa video, nu stiu imi dau si eu cu parerea
Daca nu stii atunci de ce te bagi ca musca in lapte?
@Seby1994: INVATA SA PUI INTREBARI! Presupun ca nu ai 3 ani. Si fiica-mea la 3 ani si citeva luni e in stare sa puna o intrebare! Zi ce placa video e aia, ce sursa ai, ce versiune de Windows, ce jocuri joci/la ce rezolutie, si sa nu uitam si de procesor/ram.
Am pl. video nVIDIA geforce 9600 gt, 512 mb, 128 bitt alimentare pe sursa, procesor Intel core 2 duo de 1. 8ghz. windows 7 ultimate 64 bitt, 2 gb ram. ma jucam nfs most wanted la rezolutie de 1024x768 si se vedea perfect. dupa 2 sapt. a inceput sa aiba lag-uri in ultimu hal. sa fie de la pl video sau altceva?