A da, scuze, n-am observat, si eu sunt putin distras in seara asta . Nu stiu ce sa zic. Eu am avut un PC vechi care avea urmatoarele : AMD Sempron 3000+ @ 1.6 GHz, 2GB RAM si Nvidia GT 7300 GT, a dus GTA IV la minime cu ceva patch-uri si ceva configurari care sa-i faca downgrade la grafica binisor. S-ar putea sa ruleze ok cu ultimul patch. Incearca!
In primul rand la procesor aceia nu sunt GB ci sunt GHz. In al doilea rand nu ai specificat ce placa video ai ( doar ca e Nvidia nu e de ajuns ). Procesorul e foarte slab. RAMii sunt putini ( ce Windows folosesti, sau sistem de operare? ). Va merge dar foarte prost din pacate ( la asa procesor nu ai ce sa ceri... ).
La procesor cand am scris... eram cu mintea in alta parte... ma rog
Am nVidia GeForce N210 1GB DDR3, si am specificat ca am Windows XP (nu am zis ca e SP3 dar asta e)
Stii ceva programe? Ca ma bagasi in ceata cu patchuri...
Eu sunt pe principiul, "daca merge greu... asta e..."
Nu e chiar asa, daca merge greu se poate optimiza putin ( daca exista resurse, in cazul tau patch-uri ). http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml ultimul patch. Daca inca iti merge greu imi lasi un PM si o sa iti caut si ceva modificari ca sa-ti mearga bine.
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă:
anonim_4396 întreabă: