| nyteshade1797 a întrebat:

Am si eu un PC asa:
1.5GB RAM
1GB placa video nVidia
Procesor AMD Sempron 2600+ 1.6GB (cu overclock la 2GB)
Windows XP

Credeti ca ar merge GTA 4 pe el?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da, scuze, n-am observat, si eu sunt putin distras in seara asta laughing. Nu stiu ce sa zic. Eu am avut un PC vechi care avea urmatoarele : AMD Sempron 3000+ @ 1.6 GHz, 2GB RAM si Nvidia GT 7300 GT, a dus GTA IV la minime cu ceva patch-uri si ceva configurari care sa-i faca downgrade la grafica binisor. S-ar putea sa ruleze ok cu ultimul patch. Incearca!

5 răspunsuri:
| MadalinMarian a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca o sa iti mearga.Incearca si vezi.Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand la procesor aceia nu sunt GB ci sunt GHz. In al doilea rand nu ai specificat ce placa video ai ( doar ca e Nvidia nu e de ajuns ). Procesorul e foarte slab. RAMii sunt putini ( ce Windows folosesti, sau sistem de operare? ). Va merge dar foarte prost din pacate ( la asa procesor nu ai ce sa ceri... ).

| nyteshade1797 explică (pentru anonim_4396):

La procesor cand am scris... eram cu mintea in alta parte... ma rog
Am nVidia GeForce N210 1GB DDR3, si am specificat ca am Windows XP (nu am zis ca e SP3 dar asta e)

| nyteshade1797 explică (pentru anonim_4396):

Stii ceva programe? Ca ma bagasi in ceata cu patchuri...
Eu sunt pe principiul, "daca merge greu... asta e..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nyteshade1797):

Nu e chiar asa, daca merge greu se poate optimiza putin ( daca exista resurse, in cazul tau patch-uri ). http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml ultimul patch. Daca inca iti merge greu imi lasi un PM si o sa iti caut si ceva modificari ca sa-ti mearga bine.