Salut!
Ca sa faci un server de Metin2 trebuie sa-l stii sa-l intretii sa platesti hostinul si sa ai programele necesare pentru crearea unui server de Metin2 cu licenta nu cu trial alfel trebuie sa o ei de la capat cu servarul.
Programe pentru a face un server de Metin2.
Portmap
Filezila
Navicat
Virtualbox
Servar files
Clientul
Xampp
Homapage
Iar la 2Gb Ram recomandat sa nu ai buguri pe servar.
Stiu ce trebuie am zis ca ma stiu dar ma refeream cine face pe pcul lui si am 4gb ram pe pc
1Nimeni nu o sa isi faca un server pe pc sau consuma prea mult si trebuie sa il tii in deschis mereu mai bine hostez servarul.
2 Nu conteaza cati Gb RAM ai, la mine 16Gb Ram si folosesc 1.5-3Gb Ram.
3 Dar zic asa in general consumi cativa GB Ram dar nu cred ca sunt uni sa faca un servar de Metin2 ca trebuie sa aduci player sa iti faci saitul popular si sa fie pe prima pagina de pe google.
4 Ca sa ajungi tu pe prima pagina pe google cand scrii doar Metin2 trebuie sa ai pe zi minim 100000 vizualizari.
5 Servarul ai totul este facut dar playeri nu se fac intr-o zi doua daca nu este cunoscut nimeni nu vine?
Da dar cum ai zis tu mai sus nu se fac in doua zile playerii il pun pe youtube si se strang macar vreo 1000 2000 il fac populat
Servarul tau pagina ta forumul tau trebuie sa fie cunoscut.
Sa zicem ca faci ceva vizionari de pe youtube asta inseamna ca ai facut popular servarul!
Ai dreptate se strang dar cu Timpul se Strang nu tot o data.
Alti ca sa faca sa fie pe primele pagini si sa obtina vizualizari folosesc diferite site-uri ca sa mareasca numarul de vizualizari.