| Felixucu a întrebat:

Sal TPU,cum draq scap de mmorpg-uri. Astazi tata mai zis sa nu ma mai joc jocuri violente etc. asa imi zicea mereu sau mama imi zicea sa inchid odata PC-u, si pana la urma dupa ani de experienta in mmorpguri de astazi nu am voie sa ma joc jocuri,, violente" fara sabi, pistoale deci am zis sa caut un mmorpg fara violenta am gasit mi se pare ca mor daca il joc se numeste audition cred eu jucam S4League si inainte metin, naruto-arena(mda nu e mmorpg)continent of the 9 seal de toate si vreau sa scap de mmorpguri macar pana la vara. Apropo daca stit un mmorpg ceva mai nasol si fara,, violenta" nu stiu ziceti-mi si sa stiti cum zic parinti:ca jocurile bla bla, si eu:da nu numa eu jocuri din astea! daca ar sti ca si colegi mei joaca jocuri mai violente.Ms mult pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
| ccnv a răspuns:

Free Realms.

4 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Stupid. Stirile de la 5 sau filmele de actiune de pe protv sunt de 50 de ori mai violente decat jocurile de pe PC (care nici macar nu sunt REALE). Zici ca daca azi se joaca unul CS maine impusca toata scoala, cu prastia in caz ca-si uita kalashnikovul sau grenazile acasa. adulti cretinei.

| Felixucu explică (pentru Andrei7520152):

Mie imi zici...

| Felixucu explică (pentru Felixucu):

A desenat fratemu mai mic cica de la mine unu cu o pusca unu cu o sabie si unu care sta speriat cu sange si a mers la taicameu si a zis ca tata cum sa colorez sangele straight face

| Felixucu explică (pentru Andrei7520152):

LOL am apasat sa-ti dau tie funda si s-a dat la ccnv aia/ala straight face