Nasolroblema aici e ca sunt mai multe raspunsuri, prin urmare pot fi mai multe defectiuni:1.Ai instalat vreun packs, in urma caruia a aparut problema asta(daca da dezinstaleazal); in general moduri masini sau mape.
2.Virusi
3.Procesorul
4.Solutia ar fi sa salvezi salvarea(stiu pleonasm, dar n-am timp de sinonime ) siapoi sa reinstalezi jocul adaugand salvarea din nou.
Am jucat si eu jocul dar n-am avut problema. ta . Bafta!
Iti lipseste una ditre ele: directX, Adobe player, Adobe flash, sdk, java, poate nu s-a instalat corect sau placa ta video are vreo problema (de ex: nu are driverul instalat, memorie prea mica, nu suporta jocul sau ai instalat gresit placa video cand ai instalat windosul) Sper ca te-am ajutat.
Are dreptate si gherv3, poate fi o problema video virtoala periferica sau externa. Direct x 8.1, necesar sau mai bine 9, si e foarte pos sa nai drverul instalat dar asta inseamna ca placa video tii bunisoara altfel nu ti lar ma deschide sau mai rau (ti sar crapa ecranul virtual).
Daca iti apar inapoi s-ar putea sa fie si un chirpic (Adobe), nu e garantat incearca mai multe dar incepe cu verificarea driver-ului. Baftă!
O problema asemanatoare a avut-o si un prieten de-al meu, avea o placa video veche de la Rage(productie cunoscuta dupa mult cunoscutul joc vechi din 1999-2002 Mobile Forces)Pur si simplu nici Sparckle 2 nu-i mergea ia la Sparkle 1 animatiile efectelor erau rep de imagini inclare, Ancora care impingea bilele statea doar pe verticala, bilele mergeau fara sa se invarta iar ancora care impusca nici nu mai era etc; la counter 1.6 sangele era patrate negre etc.Am constatat ca era driverul, ei bine nu l-am gasit si sia schimbat placa video cu una de 64mb nVIDIA de 16-32/84bits.
AntoniaBlanaru întreabă: