Salut! Acel "Queued" inseamna ca jocul e pus in asteptare, deci ori se descarca un joc, ori isi face update.
Am rezolvat, dar acum am o alte problema : Nu pot sa joc FIFA.Niciun FIFA.Imi apare procesoul in task manager.Si atat.Ai vreo idee ce as putea sa fac?
Ai incercat "Run as administrator"? Daca jocul nu e cumparat incearca sa joci cu originul inchis. Alta solutie ar fi sa joci cu Anti-Virusul oprit (daca ai). Mai spune si care FIFA, pentru ca fiecare are bugurile lui.
Am incercat cu Run as Administrator si cu compatibility mode, dar nimic.Jocul e de pe origin, nu pot juca cu Origin inchis.Si e vorba de FIFA 16 DEMO
Salut
Am gasit pe net cateva solutii:
1.Reinstaleaza origin.
2.Dai un "Repair Install"
3. Daca ai un folder FIFA 16 in My Documents, incearca sa il muti pe desktop
Este foarte important sa ai cerintele minime pentru a putea juca, pe care le gasesti aici http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/fifa-16/12770/?p=a
Nu merge, dar am inteles de pe EA Forums doua lucruri :
Ca pe EA ii doare fix im basca ca doar doi dintre cei cu Windows 10(eu am Win 10)pot rula FIFA 16 sau alt fifa.
Cica FIFA n-ar suporta Directx12 si Win10 vine cu el instalat si il poti schimba foarte complicat...Cred ca ma las de FIFA pe PC
User252426 întreabă: