Salut! Trebuie sa iti schimbi urgent Windows-ul XP in Windows 7, pentru ca vechiul XP numai are suport de la Microsoft din 8 aprilie 2014, asta insemnand ca ia foarte usor virusi chiar si cu antivirus, iar unele programe numai functioneaza pe el. Nu crezi ca dupa 12 ani nu i-a ajuns? Iti recomand sa iti instalezi Windows 7 Ultimate. Aceasta este singura solutie. O zi buna!
Ms! DAca iti arat cerintele pc-ului meu te inchini! Am procesor AMD Sempron 2200+ 1.50 Ghz si 512 mb of ram Si... aa da! Am intrat la dxdiag si m-am uitat la display MSI-MS-Start Force GeForce Fx 5200 (Nvidia)
Manufacture : NVIDIA
Chip Type : GeForce Fx 5200
DAC Type: Integrated RAMDAC (firar o am integrata )
Approx Total Memory :128.0 MB
Current Display Mode : 1024x768 (32 bit) (85 hz)
Monitor : Plug And Play Monitor
Ia ziii sefu? Immi dai bani sa iau pc bun si windos 7?
Tocmai din acest motiv dupa o perioada de timp sistemele de operare Windows numai au suport. Ca sa nu tina oamenii 20 de ani un calculator, ca sa-l mai actualizeze si ei ori cu piese noi ori cumparand altul. Totusi, daca ai vreun prieten sau vreo cunostinta care are Windows 7 poti sa il imprumuti doar ca sa vezi cum va rula. Cred ca va rula bine daca setezi windows-ul sa ruleze pe cea mai buna performanta. Este adevarat ca va arata urat, dar macar vei fi protejat de virusi. O zi buna!
Dar eu vreau sa am win 7 dar... ma intreb... Daca mi se misca greu pe dekstop in jocuri cum face? GEn Cs 1.6 Gta sa total overdose etc astea de 256 sau 512 mb ram
S-ar misca si mai greu. Mai pune niste memorie RM in pc-ul tau daca nu ai bani de altul. Si apropo placa video nu este integrata, ci e altceva mult mai complicat (Digital-to-analog-converter, daca te intereseaza). Pentru a face Windows-ul 7 sa mearga la cea mai buna performanta vei intra in My Computer -> Proprietati (Properties) -> Setari Complexe de sistem (Advanced system settings) -> La performanta (Performance) intri la Setari (Settings) si bifezi Adjust for best performance (Reglare pentru functionare optima). Afla ce tip de memorie este memoria RAM din pc-ul tau (DDR1, DDR2, etc.) si iti voi spune cam cat costa 1 GB ram. Astept raspuns!
Faza ca nu am ORi nu vad eu... Dar oricum mersi de sfat
Eu cred ca am DDR1. Si oricum eu trebuie sa imi iau laptop. Dar mersi mersi mult pentru ajutor
da add paraschivstefan10@yahoo.com
Antoniajahah întreabă: