| Cristi19991999 a întrebat:

am si eu o problema, am momente cand joc foarte bine counter-strike si momente cand joc mai prost deaorece ma ia unu sau trag prost la o faza ma enervez si nu mai joc bine. Odata am foat calm am jucat perfect 3zile apoi m-am enrvat odata si 1zi n-am jucat bine, mi s-a mai intampplat sa nu joc bine pana cand am intrat cu niste prieteni care deabi se apucasera de cs si ii luam foarte repede si numai hs dupa am intrat la mixuri si am jucat bine cred ca deoarece am avut moralul ridicat! cum sa joc bine mereu dati-mi idei de motivare deoarece eu daca sunt la un mix si fac fraguri 3runde consecutive si dupa incep sa imi scad din forma, asa ca ziceti idei sa ma motivez dau faunda :*

Răspuns Câştigător
| BlackBoy99 a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine! Asa patesc si eu dar mi-am instalat un counter clasic si incerc sa joc simplu si sa ma concentrez si sa stii ca da roade. Inainte tot jucam cu cfg si multe alte chestii de astea dar nu-i bine fiindca iti iesi din forma si te inveti gresit. Incearca sa joci simplu si daca ai posibilitate cumparati STEAM, asa este cel mai bine. NU FOLOSII NIMIC joaca simplu. Asculta-ma! Sper ca te-am ajutat. Succes!winking

2 răspunsuri:
| fabian123321233 a răspuns:

Daca nu tragi bine iate dupa astea, eu mam luat si is cel mai bun acum:
Pasul 1: Intrati la Options -> Video: Resulution 800x600; Brightness mutati liniuta pana la LIGHT si la GAMMA la fel.
Pasul 2: In consola scrieti urmatoarele comenzi:
cl_dynamiccrosshair 1
hud_fastswitch 1
hud_centerid 1
cl_showfps 1
cl_crosshair_size "large
cl_crosshair_color "250 50 50
cl_crosshair_translucent "0
cl_bob 0
lightgamma 0
gl_spriteblend 0
gl_picmic 2

| Cristi19991999 explică (pentru fabian123321233):

Cu ce te ajuta revolutia 800x600 am pc ff bun 4gb ram fps 100 constant si fara comenzile acelea, p.s sunt steam on