Uite aici niste sv misto de cs (admini foarte buni, playeri multi, se dau admine daca faci ore) :
mr.freakz.ro ---> Sv Respawn (full majoritatea timpului)
mr2.freakz.ro --> Sv Classic
mr3.freakz.ro --> Sv GunGame (full majoritatea timpului)
mr4.freakz.ro --> DeathRun mod (full aproape mereu)
mr5.freakz.ro --> HeadShot Only
mr6.freakz.ro --> PaintBall mod
Sper sa iti placa, FUNDITA?:d
Admin Gratis faci o cerere pe www.federalcs.net si ai admin
Servere
ONE.Federalcs.NeT
Deva.Federalcs.NeT
PvPcS.Zapto.Org
Https://gametracker.forumgamers.net/ RECLAMA GRATIS
https://sampromania.catsboard.com/ RECLAMA GRATIS
Uite aici niste sv misto (playeri multi, admini foarte buni, se dau admine daca faci ore) :
mr.freakz.ro (Respawn)
mr2.freakz.ro (Clasic)
mr3.freakz.ro (GunGame)
mr4.freakz.ro (DeathRun Mod + KniFe + Auto Bhop)
mr5.freakz.ro (HeadShot Only)
mr6.freakz.ro (PaintBall Mod + Auto Bhop)
Daca intri pe unu din servere si vrei sa intri pe altu, scrii in chat /server si iti apar toate.
Sper sa iti placa, distractie placuta.
Fundita?
Mr.freakz.ro ( Respawn), mr2.freakz.ro (Clasic), mr3.freakz.ro (GunGame), mr4.freakz.ro (DeathRun), mr5.freakz.ro (HeadShot Only), mr6.freakz.ro (Paintball)
Te astept pe sv, distractie placuta
P.S : pentru admin trebuie sa faci ore si trebuie sa ai activitate (pentru a vedea orele trebuie sa intri pe gametraker)
Gl.Steptm.Com este servarul meu se dau si admine pentru mai multe detalii intra pe servar.Ip servar 46.102.116.128:27015 E servar nou facut in data de 28.01. 2014
Ai YM? ca am intrat pe server si vreau admin! si as vrea sa vb ceva cu tine
Connect Urziceni.LaLeagane.Ro un sv nou nout de cs CAUTAM ADMINII! ADMINE FREEE aduceti playeri pe sv si veti primii admin! Y! M Conetact: llgurziceni
Caut admini! de noapte si de zii! grade mari..co-owner si owner!
Serverul este full non stop 32/32 noapte zii! ma contactati la id mes > maddalyn_m26
nume server. Star.CsBlackdevil.Com
ConnecT Zm.VipGaminG.Ro Cauta Admini! Se Da Gradele : Administrator/Moderator! Doar Daca Aduci 5 - 6 Playeri Pe Server! Si Daca Doresti God Donezi! Pentru Mai Multe Detali. Add Y[!]M : antoniomaf Nu Rata! Sunt Cu Nick Zorro Eu Sunt Admin Eu Am Adus Peste 10 Playeri. Sau Chiar Mai Multi. Vreo 19 - 20 De Playeri! Nu Rata...
SpeCii.PsS-LiVe.Ro:28015! daca ai acei 5 prieteni pe sv iti dau General din prima.
Ti'am dat si add. Daca nu ne auzim pe sv!
Connect 86.104.14.94:27015 ( CraZy.UltraCs.Ro ) ///
Cel Mai Tare server ever din lume!
Mod classic
Admine Free!
Add aioanei.alexandruSV!
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: