| Angelodead a întrebat:

de curand mi-am instalat un joc CALL OF DUTY BLACK OPS 1 si cand intru in el i-mi da o eroare cu SAFE MODE ce sa fac. Ma intreb daca sa sterg jocu. UITATI o poza cu eroare si spuneti-mi ce sa fac http://www.google.ro/......tp?/search LUATI PRIMA POZA IN PC SI VEDETI

7 răspunsuri:
| Sobi a răspuns:

Cred ca trebuie sa reinstalezi jocul. Daca nu merge este de la windows.Am vazut ca ai windows 7.Majoritatea jocurilor nu merg pe windows 7.Are el grafica buna dar iti recomand sa bagi XP.Si cu safe mode cred ca nu s-a instalat folder-ul de salvari.In My Documents se creeaza un fisier in care se bag salvarile(nu o sa vezi joc fara acel fisier). Daca nu merg variantele de mai sus creeaza tu fisierul.

| KrIsTiAnKrIsTy a răspuns:

I eroare din cauza memoriei

| Angelodead explică (pentru Sobi):

Dar daca dau NO jocul merge binisor la grafica medie si pot sa salvez jocu cand ies. Jocul merge bine doar ca apare chestia aia la inceput.

| Angelodead explică (pentru KrIsTiAnKrIsTy):

Poate fi din cauza memoriei placi video

| KrIsTiAnKrIsTy a răspuns (pentru Angelodead):

Da si din asta sau windowsul sau exista mai o varianta daca e cum cred sa debifeze send error si send report error si are niste sanse sau daca nu sunt cele spuse e din rami video sau placa de baza pentru ca sunt jocuri ce nu suporta onbord sau pci express

Atunci e problema ce grafica i-ai dat dai una mica

Placa video sau rami