| PяĬɔhĬηĐεℓ a întrebat:

Ieri mi-am descarcat metin2 supreme dar nu imi merge sa imi fac si eu un cont sad. Deabea l-am descarcat si vreau sa ma joc si eu putin pe supreme sa vad cum e ca am auzit ca te da GM.
Cand intru pe site-ul metinului si dau register imi scrie:

Timpul conexiunii a expirat

Serverul de la 5.133.230.242 nu răspunde suficient de rapid.

Acest sait poate fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încercați din nou în câteva
momente.
Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați legătura la rețea a calculatorului
dumneavoastră.
Dacă calculatorul dumneavoastră este protejat de un paravan de protecție sau un proxy, asigurați-vă că
Firefox are permisiunea de a accesa internetul.
Incearca din nou!

Ce pot face? Ofer funda! Ca sa stiti am folosit toate browseurile:Opera,Mozila firefox,Google Chrome, Internet Explorer, site-ul de la Yahoo si Babilon! Va rog ajutati-ma funda si vot! Daca nu, accept si conturi de orice lvl! Va rog frumooos! Funda + Vot!

Răspuns Câştigător
| Forev3rAlone a răspuns:

Mai incearca.winking

3 răspunsuri:
| Mihail2020 a răspuns:

Ai uitat un lucru trebuie sa descarci hamachi si sa te loghezi intri pe hamachi dai la ON.
Dupa ce ai dat dai la join si te loghezi exemplu:Metin2ro,parola 123456.
Tu intri in mt2 dar lasi hamachi deschis si merge conexiune nu o sa arate eroare de conexiune.

| PяĬɔhĬηĐεℓ explică (pentru Mihail2020):

Da am intrebat altceva...ca stiu cu hamachi cal am da eu am vrut un cont sau sa imi zica cineva cum sa il fac.

| Mihail2020 a răspuns:

Metin2Suprem!
Nu a deshis pagina de inregitrare si de asta nu te porti face cont cand isi deshide pagina de inregistrare dureaza timpul nu stiu.