Un PS4 nu un PS3, pentru ca pe old gen oricum nu or sa mai apara jocuri. Doar anul asta mai apar fifa 15, far cry 4 si cod advance warfare in rest adio ps3 si xbox 360. Dar daca totusi vrei old gen, ps3, de ce?
-are de 100 de ori mai multe optiuni multimedia decat xbox 360
-grafica de 10 ori mai buna decat pe xbox 360
-EXCLUSIVITATILE, pe playstation cele mai like a boss exclusivitati, cum ar fi cel mai boss the last of us, seria god of war si inca multe altele
-mai micut si mai neincapator
-memoria mult mai mare, orice ps3 are de 10 ori mai mult memorie decat un xbox 360, de ex: ps3 super slim are 500gb hdd, si un xbox 360 super slim are 250gb hdd
-acumulatori, ps3 vine cu un acumulator micut daca, iar xbox 360 vine cu o caramida de constructie de poti omori un om cu ea, mai are si 3 kg, vopseste-o in portocaliu in dungi si pune-o pe skele, muncitorii o vor considera caramida
-MULTIPLAYERUL, pe playstation multiplayerul E ABSOULUT FREE, doar iti faci cont pe PSN si aia e, pe xbox 360 platesti 160 de lei pe an ca sa joci online.
-cand vine vorba de bundeluri, ps3 vine la pret bun si cu un joc super misto, xbox 360 vine la pret mare cu un joc caca-t si dat dreacu.
Xbox 360 face PS3 doar la controller, care e mai confortabil de tinut in mana, si nu te dor degetele de la el.
Si eu ma confrunt cu aceasta problema nu stiu ce sa aleg dar trebuie sa ai grija deoarece sunt jocuri exclusive pentru xbox cum ar fi halo am un prieten care si-a luat un xbox si e foarte multumit idea e ca pe xbox jocurile apar mai rapid in magazine fata de playstation pretul este cam acela undeva pe la 800 de lei noua dar prietenul meu si-a luat second si e multumit cu 400 lei asa ca iti doresc noroc in a alege
Cea mai buna alegere este Xbox deoarece este mult mai bun decat un Play Station
Argumentul perfect ))) da dc e mai buna man? Vrei sa iti fac o lista care umileste xboxu?
Da,te rog.
Esti nebun? Nu ma inebunii ))
Student23123 întreabă:
DaciaRomania întreabă: